Головна Новини Суспільство події Від удару машину розірвало навпіл, а водій загинув: на Одещині сталася смертельна ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

Від удару машину розірвало навпіл, а водій загинув: на Одещині сталася смертельна ДТП

Автомобіль рухався з вимкненими фарами, кажуть очевидці

10 січня 2022, 23:40
Поділіться публікацією:

У місті Білгород-Дністровський сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода – легкове авто, яке мчало автострадою на дуже великій швидкості, врізалося у придорожній стовп. Водій іномарки Daihatsu отримав травми, несумісні з життям, і помер. Про цей трагічний інцидент на дорозі одеського міста інформує місцеве медіа "Одеса Info".

Від удару машину розірвало навпіл, а водій загинув: на Одещині сталася смертельна ДТП

Смертельна ДТП на Одещині (фото: ГУ Національної поліції в Одеській області)

За оприлюдненою інформацією, ця смертельна аварія мала місце вранці, місто ще спало, було близько п'ятої години ранку. Поодинокі свідки помітили, що іномарка мчала з вимкненими фарами.

Водій, який їхав із великою швидкістю, не впорався з керуванням авто, воно, зачепивши бордюри, піднялося у повітря і врізалося у стовп. Від удару великої сили об кам'яну перешкоду машину розірвало на дві частини. Один уламок авто залишився та висів зверху над бетонною спорудою, інший упав на дорогу за 10 метрів від місця ДТП. Водій загинув під час зіткнення.

Нагадаємо, "Коментарі" інформували про те, що на Одещині автомобіль одного з керівників поліції збив жінку на переході. Службове авто в. о. заступника керівника Нацполіції Одеського регіону збило її, коли вона переходила дорогу пішохідним переходом. Водій проігнорував червоний сигнал світлофору. Водій поліцейського автомобіля не повідомив нікому про те, що сталося, і не дозволив швидкій допомозі відвезти її до лікарні, пояснюючи, що він сам був жертвою. ДБР почало розслідувати цей випадок. Відомості про ДТП занесено до ЄРДР.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини