Головна Новини Суспільство події В Одеській області авто одного з керівників поліції збило жінку на переході
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській області авто одного з керівників поліції збило жінку на переході

ЗМІ повідомляють, що службовим авто керував працівник управління патрульної поліції Одещини

7 грудня 2021, 18:55
Поділіться публікацією:

Службове авто в. о. заступника керівника Нацполіції Одеського регіону, ігноруючи червоний сигнал світлофора, збило мешканку регіону, коли вона переходила дорогу по пішохідному переходу. Державне бюро розслідувань почало розслідувати цей випадок. Про це інформує відділ комунікацій ДБР.

В Одеській області авто одного з  керівників поліції  збило жінку на переході

За справу взялося ДБР (фото з відкритих джерел)

Дорожній інцидент стався 3 грудня  цього року. Поліцейське авто, проїжджаючи Одесою, ігнорувало червоний сигнал світлофора на міській вулиці і, в результаті, наїхало на городянку, коли вона йшла пішохідним переходом.

 За оприлюдненою на сайті відомства інформацією, керманич поліцейського авто нікого не поставив до відома про те, що трапилось та не дав медикам зі швидкої доправити її до лікарні, пояснивши, що сам відвезе туди потерпілу.

 Відомості щодо порушення правил безпеки дорожнього руху, це правова кваліфікація ч. 1 ст. 286 ККУ, занесені до ЄРДР. Слідчі відомства встановлюють осіб, причетних до цього порушення. Проводиться досудове розслідування.

 За інформацією місцевого медіа "Думська", поліцейським службовим авто керував працівник управління патрульної  поліції Одещини.

 В поліцейському авто перебували  виконуючий обов’язки заступника керівника ГУНП, екс-керівник патрульної поліції Олександр Гостищев та його колега, в. о. керівника одного з управлінь ГУНП. Вони поспішали до Чорноморська, де в той час тривала сутичка між місцевими громадськими активістами та працівниками поліції.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одеській області двоє ровесників зіткнулися на мопедах.Підліток на Suzuki, виїхавши на узбіччя, зіткнувся з іншим мопедом. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини