Головна Новини Суспільство події В Одеській області двоє ровесників зіткнулися на мопедах: загинув 15-річний юнак
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській області двоє ровесників зіткнулися на мопедах: загинув 15-річний юнак

Підліток на Suzuki, виїхавши на узбіччя, зіткнувся з іншим мопедом

29 жовтня 2021, 21:10
Поділіться публікацією:

В одеському регіоні, в населеному пункті Нова Григорівка пізнього вечора 28 жовтня  один неповнолітній, якому  виповнилось лише 15 років,  наїхав на мопеді на свого однолітка. Теж на мопеді. Зіткнення закінчилось трагедією, один з них смертельно травмувався. Про це інформує пресслужба Нацполіції Одещини.

В Одеській області двоє ровесників зіткнулися на мопедах: загинув 15-річний юнак

Водій Suzuki від отриманих травм загинув на місці події (фото НПУ)

За інформацією поліції, 15-річний мешканець на своєму Suzuki мчав  в зустрічному напрямку. В  якийсь момент він не впорався з керуванням, вискочив на узбіччя дороги і саме там відбулось зіткнення з іншим мопедом, яким мчав його такий же одноліток.

Одеські  поліціянти повідомляють, що кермувальник мопеда Suzuki помер на місці автотрощі від отриманих травм, інший підліток має лише легкі ушкодження.

Інформація про ДТП внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 ККУ. ЇЇ правова кваліфікація — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого. Зараз проводяться експертизи та перевіряються всі обставини дорожньо-транспортної  пригоди.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що іномарка збила дитину в Одеській областіНа місце очевидці викликали "швидку" та поліцію. Однак хлопчик помер від травм посеред дороги. Лікарі констатували смерть дитини. На місце виїжджала слідчо-оперативна група. Відомо, що водій за кермом автомобіля марки "Dodge Charger" потрапив у аварію в межах села. На дорозі зіткнулися юний велосипедист та водій авто. Дитина їхала дорогою й, попередньо, зробила маневр на дорозі у вигляді повороту. Водій начебто не встиг зреагувати й збив 10-річного хлопчика на двоколісному. Слідчі провели перевірку водія на стан сп'яніння.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини