Головна Новини Суспільство події Іномарка збила дитину: що відомо про трагедію в Одеській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Іномарка збила дитину: що відомо про трагедію в Одеській області

Життя 10-річного хлопчика обірвалося на дорозі

25 жовтня 2021, 16:15
Поділіться публікацією:

Трагедія трапилася 24 жовтня в межах села Струмок. Про це повідомляють у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Іномарка збила дитину: що відомо про трагедію в Одеській області

Потерпілий загинув на місці аварії, фото Нацполіції

На місце очевидці викликали "швидку" та поліцію. Однак хлопчик помер від травм посеред дороги. Лікарі констатували смерть дитини. На місце виїжджала слідчо-оперативна група.

Відомо, що водій за кермом автомобіля марки "Dodge Charger" потрапив у аварію в межах села. На дорозі зіткнулися юний велосипедист та водій авто. Дитина їхала дорогою й, попередньо, зробила маневр на дорозі у вигляді повороту. Водій начебто не встиг зреагувати й збив 10-річного хлопчика на двоколісному.

Слідчі провели перевірку водія на стан сп'яніння. Алкоголю в крові 37-річного чоловіка не було. Відомо, що водій — уродженець Одеського району.

За фактом відкрито провадження, інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами).

Для встановлення причин аварії буде проведено судово-медичну експертизу. Тіло дитини відправили до бюро судово-медичної експертизи для встановлення характеру травм та причин смерті.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Херсонській області у смертельній ДТП загинуло четверо людей. Від іномарки залишилась лише купа брухту. Керманич авто -15 річний житель населеного пункту Велика Олександрівка на великій швидкості врізався в дерево.

Також ми писали, що в місті Тарчин, що у Мазовецькому воєводстві, пізно ввечері 44-річний чоловік потрапив у ДТП на своєму автомобілі. Легковик протаранив паркан.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини