Головна Новини Суспільство події В Херсонській області сталась смертельна ДТП, загинуло четверо людей
commentss НОВИНИ Всі новини

В Херсонській області сталась смертельна ДТП, загинуло четверо людей

Серед чотирьох загиблих - два підлітки

24 жовтня 2021, 21:30
Поділіться публікацією:

На Херсонщині трапилась жахлива автотроща, в результаті якої загинуло чотири жителі цього регіону, двоє з яких – 15-річні підлітки, а від іномарки залишилась лише купа брухту. Керманич авто -15 річний житель населеного пункту Велика Олександрівка на великій швидкості врізався в дерево.  Про це інформує пресслужба Нацполіції Херсонщини.

В Херсонській області  сталась смертельна ДТП, загинуло  четверо  людей

Можливо, за кермом позашляховика, знаходився підліток / фото hr.npu.gov.ua/

Підліток смертельно травмувався. Також в салоні позашляховика перебувало п’ятеро його земляків різного віку.  Двоє з пасажирів, яким було 15 та 20 років, також мешканці Великої Олександрівки, ще одна смертельна жертва автотрощі -21 річний житель села Нова Калуга.

 

За інформацією херсонських поліціянтів, важкі ушкодження отримали ще  два мешканці   цього селища, яким виповнилось 17 років. Зараз вони госпіталізовані до медичного закладу.

 На світлинах з місця аварії видно, що від позашляховика залишилась купа брухту.

 За фактом смертельної автотрощі порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286.  Вона кваліфікується, як порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу.

 В поліції нагадують про те, що  в нашій країні громадянам, яким не має 18 років, не можна управляти легковим авто.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Вбивство Марії Борисової в Херсонській області.Справа про жорстоке вбивство семирічної Маші Борисової обростає страшними подробицями. Про нові деталі на своїй сторінці в Facebook повідомив Назар Приходько.Після виявлення тіла дитини, в поліції повідомили, що смерть наступила в результаті механічної асфіксії, тобто — удушення. Крім того, за попередньою інформацією, дівчинка була зґвалтована.  


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини