Головна Новини Суспільство Кримінал Вбивство Марії Борисової в Херсонській області: нові деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство Марії Борисової в Херсонській області: нові деталі

Жителі села, де була вбита Марія Борисова, готові на самосуд

13 березня 2021, 11:40 comments4737
Поділіться публікацією:

Справа про жорстоке вбивство семирічної Маші Борисової обростає страшними подробицями. Про нові деталі на своїй сторінці в Facebook повідомив Назар Приходько.

Вбивство Марії Борисової в Херсонській області: нові деталі

Подробиці вбивства Марії Борисової - фото: Нацполіція

Після виявлення тіла дитини, в поліції повідомили, що смерть наступила в результаті механічної асфіксії, тобто — удушення. Крім того, за попередньою інформацією, дівчинка була зґвалтована.

Нагадаємо, в селі Щасливе, що в Херсонській області, протягом 4 днів шукали безвісти зниклу семирічну Машу Борисову. Батьки дівчинки та все односельці до останнього сподівалися знайти Машу живий. Але, дива не сталося. Дитину знайшли мертвою на території покинутого сараю. Її тіло було замотане в білий мішок. Примітно, що цю територію неодноразово перевіряли та нічого не виявили. Це говорить про те, що, ймовірно, тіло підкинув хтось із місцевих.

Вбивство Марії Борисової в Херсонській області: нові деталі - фото 2

На цей момент поліція шукає вбивцю Маші Борисової. Під підозрою кожен дорослий житель села. Місцеві жителі вже готові влаштувати самосуд, тільки щоб швидше знайти того, хто скоїв звірячий злочин.

"Основним підозрюваним стає батько. Безапеляційно. Розлучений, за словами деяких односелець зловживає наркотиками ... Так що там могло вимкнутися в голові — один Бог в курсі ... ", — зазначає на своїй сторінці Назар Приходько.

Також, як пише Назар Приходько, сарай оглядали три рази. На місці були волонтери, кінологи з собаками, поліція, а мішок знайшов саме господар госпбудівлі. Через це він також виявляється під підозрою.

"Хоча, я не виключаю момент, що тіло могли підкинути. Але чому саме йому ...? ", — підкреслив Приходько.

На його думку, на детекторі брехні потрібно перевіряти всіх жителів села. А разом з тим, з'ясувати градус відносин між батьком і цим господарем сараю і взяти у них зразки ДНК.

Вбивство Марії Борисової в Херсонській області: нові деталі - фото 3

У поліції на цей момент займаються пошуком підозрюваних. Також повторно опитують всіх жителів села. Деталі розслідування поки не повідомляються.

Вбивство Марії Борисової в Херсонській області: нові деталі - фото 4

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Чорному морі затонув корабель з українським екіпажем. Також сайт інформував про те. що понад 200 тис. епізодів домашнього насильства зафіксували в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини