Головна Новини Суспільство події На Харківщині за держзраду затримали мера міста: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

На Харківщині за держзраду затримали мера міста: що відомо

У Харківській області за державну зраду було затримано мера Південного Олександра Брюханова: що відомо

28 лютого 2022, 16:05 comments3099
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 28 лютого, у Харківській області було затримано мера міста Південного Олександра Брюханова та кількох чиновників. Голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у своєму Telegram-каналі розповів, що їх затримали за державну зраду.

На Харківщині за держзраду затримали мера міста: що відомо

Бої на Харківщині (фото з відкритих джерел)

За його словами, мера Південного, його заступника, керівника місцевого райвідділу поліції та дільничного інспектора затримали за переговори з окупантами за статтею "Державна зрада".

Олег Синєгубов зазначив, що така спецоперація має пояснити всім, що у нас триває війна і жодних переговорів із ворогом не буде. Тому що ніхто не віддаватиме противнику жодного сантиметра своєї землі.

"Військові далі попереджають: це вони ще виявили лояльність, що їх затримали. Цитата: розстрілювати будуть на місці", – повідомив Синєгубов.

Нагадаємо, що місто Бердянськ у Запорізькій області було окуповане російськими військовослужбовцями, але міська влада відмовилася від співпраці з противником, а місцеві жителі вийшли до міськради, заспівали гімн України та почали протестувати проти окупації. Відео опубліковано у соціальних мережах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 24 лютого, коли Російська Федерація розпочала вторгнення на українські території, станом на 17.30 у Генічеському районі Херсонської області державні структури опинилися під контролем загарбників. На околицях міста розташовані блокпости з російськими військами.

Читайте також, що міський голова Житомира Сергій Сухомлін попередив про те, що відтепер за мародерство в населених пунктах не затримуватимуть, а розстрілюватимуть на місці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Роман

28 лютого 2022, 16:37

За зраду під час війни таких гнид треба ставити до стінки

Аиров

28 лютого 2022, 16:36

Долб...бы, мэр города Южный Новацкий Владимир Николаевич. И это - Одесская область, при чем там харьковский губернатор...


Новини