Головна Новини Суспільство події Жителі окупованого Бердянська заспівали гімн України (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Жителі окупованого Бердянська заспівали гімн України (ВІДЕО)

Жителі Бердянська, захопленого російськими військовослужбовцями, вийшли до міськради та заспівали гімн України

28 лютого 2022, 15:10
Поділіться публікацією:








Місто Бердянськ у Запорізькій області було окуповане російськими військовослужбовцями, але міська влада відмовилася від співпраці з противником, а місцеві жителі вийшли до міськради, заспівали гімн України та почали протестувати проти окупації. Відео опубліковано у соціальних мережах.

Жителі окупованого Бердянська заспівали гімн України (ВІДЕО)

Жителі окупованого Бердянська заспівали гімн України (фото з відкритих джерел)

На кадрах видно, як жителі Бердянська, набравшись сміливості, вийшли до міської ради, де стоїть ворожа техніка. Вони скандували: "Смерть ворогам", "Путін — ху*ло!" та "Російський корабель — йди на х*й". Містяни продемонстрували окупантам, що на них ніхто тут не чекає і заспівали гімн України.

До слова, частина комунальних служб у Бердянську продовжує роботу, а ось міський транспорт зупинено. Періодично виникають проблеми зі зв'язком, але місцевий інтернет-провайдер також продовжує працювати.

Нагадаємо, в окупованому Бердянську російський військовослужбовець застрелив мирного жителя через те, що той відмовився давати йому мобільний телефон для зв'язку з рідними. Ось таким чином виконується так звана "військова операція", метою якої є "захист українців, жертв знущань та геноциду".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на Донеччині українські військовослужбовці продовжують тримати оборону, але Маріуполь і Волноваха є зараз "найгарячішими" точками на Донецькому напрямку.

Читайте також, що жителів міст закликають зупиняти супротивника будь-яким способом, зокрема, за допомогою "коктейлю Молотова". Він діє як запальний засіб, здатний знищити техніку. Але треба знати, куди цілитися. У Міноборони показали вразливі місця ворожої техніки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини