Головна Новини Суспільство події Росія захопила Генічеськ: що зараз відбувається у місті
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія захопила Генічеськ: що зараз відбувається у місті

Місто Генічеськ у Херсонській області України було захоплене російськими військами: всі державні структури під контролем окупантів

24 лютого 2022, 17:55 comments4065
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 24 лютого, станом на 17.30 у Генічному районі Херсонської області державні структури опинилися під контролем загарбників. Про це йдеться на Facebook -сторінці Херсонської обласної організації.

Росія захопила Генічеськ: що зараз відбувається у місті

Генічеськ захопили російські війська (фото з відкритих джерел)

Відомо, що на околицях міста розташовані блокпости з російськими військами. Проводиться перевірка тих, хто виїжджає на приналежність до Збройних сил України. Стрілянина та активні бойові дії відсутні.

Також у відомстві повідомили, що у районі с. Широке (Скадовського району) стоїть колона військової техніки, доки немає активних рухів, у самому Скадовську російські війська відсутні.

Крім цього, велика колона бронетехніки перетнула Каховську ГЕС і попрямувала у бік Великої Олександрівки. Стрілянина й активні бойові дії відсутні.

По Херсонському районі інформація є частковою. Населений пункт Олешки знаходиться під контролем окупантів, військові об'єкти було знищено авіацією супротивника. Переправа через Дніпро під контролем загарбників.

Нагадаємо, сьогодні, 24 лютого, Російська Федерація розпочала вторгнення на українські території та вдарила насамперед по військових об'єктах. Ввечері загострення спостерігалося у Сумській області. У районі Глухова ЗСУ знищили 15 танків супротивника.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що неоголошена війна обрушилася на Україну у вигляді російських ракет, снарядів, танків. Що зараз важливо розуміти-робити кожному українцю? Як переживати такі часи? Порадами з читачами видання "Коментарі" поділилася психолог, психотерапевт Ірина Соніна.

Читайте також, що вторгнення РФ в Україну остаточно розплющило Заходу очі: чому санкції будуть пекельними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вадим

24 лютого 2022, 23:45

Ігор, оті хвалені джавеліни перші драпали, а вслід за ними і вояки :)

Ігор

24 лютого 2022, 19:34

А де джавеліни про які багато нам розповідали?


Новини