Головна Новини Суспільство події У Житомирі за мародерство розстрілюватимуть на місці: звернення мера (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Житомирі за мародерство розстрілюватимуть на місці: звернення мера (ВІДЕО)

Городян попереджають, що покарання за мародерство посилюється

28 лютого 2022, 12:29
Поділіться публікацією:

У Житомирі за мародерство розстрілюватимуть на місці: звернення мера (ВІДЕО)

Фото з відкритих джерел

Мер міста Житомир Сергій Сухомлін попередив, що відтепер за мародерство не затримуватимуть, а розстрілюватимуть на місці. Про це градоначальник повідомив у своєму відеозверненні, опублікованому на його офіційній сторінці у Facebook.

Увечері 27 лютого у соціальній мережі Сергій Сухомлін заявив, що в районі Крошні було затримано кількох людей, які, користуючись складною ситуацією, намагалися залізти до магазину. Мер звернувся до городян із попередженням, що покарання за мародерство посилюється.

"Я всіх попереджаю! Поліція, Нацгвардія, загони тероборони отримали наказ не затримувати. Можна просто стріляти на місці. Мародерства у місті не буде", — сказав Сергій Сухомлін.

Зазначимо, що такі самі заходи боротьби з мародерами було запроваджено і в Охтирці Сумської області. Міська влада зробила попередження, що за мародерство розстрілюватимуть на місці. Мер міста Павло Кузьменко заявив, що підвищення цін на продукти прирівнюватиметься до мародерства.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Бердянську російський солдат застрелив чоловіка за відмову дати йому мобільний телефон. За інформацією офіційних джерел, окупант хотів зателефонувати своїм рідним.

Читайте також, що на Донеччині українські військовослужбовці продовжують тримати оборону. Названі дві "найгарячіші" точки цього напрямку.

Крім того, видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що "Сбербанку" загрожує банкрутство. Якими будуть наслідки санкцій для агресора. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини