Головна Новини Суспільство події На Чернігівщині ЗСУ знищили танкову роту РФ (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Чернігівщині ЗСУ знищили танкову роту РФ (фото)

На Чернігівщині українські військовослужбовці знищили танкову роту Російської Федерації

27 лютого 2022, 20:10 comments3822
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 27 лютого, біля населеного пункту Прилуки (Чернігівська область) було знищено танкову роту противника. Про це повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook Генеральний штаб ЗСУ.

На Чернігівщині ЗСУ знищили танкову роту РФ (фото)

На Чернігівщині ЗСУ знищили танкову роту РФ (фото з відкритих джерел)

Відомо, що російські війська активно намагаються прорвати оборону по всій території України та кілька разів намагалися захопити Чернігів, але українські військові дають відбір та знищують техніку супротивника. Сьогодні наші бійці розгромили танкову роту Російської Федерації, разом з особовим складом.

У Генштабі Збройних Сил України також повідомили, що противник продовжує зазнавати втрат у Київській області, зокрема у Бучі, та інших населених пунктах нашої країни.

На Чернігівщині ЗСУ знищили танкову роту РФ (фото) - фото 2
На Чернігівщині ЗСУ знищили танкову роту РФ (фото) - фото 3
На Чернігівщині ЗСУ знищили танкову роту РФ (фото) - фото 4

Нагадаємо, що російські військові продовжують спроби захоплення українських міст, але, на щастя, не просуваються вперед. Вибухотехніки Національної поліції України на своєму офіційному Telegram-каналі показали, які "подарунки" від противника вже зібрали.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що заступник головнокомандувача ЗСУ Євген Мойсюк звернувся до російських військовослужбовців та закликав їх скласти зброю та підняти руки, бо це їхня можливість повернутися додому та зберегти гідність. Він сказав, що їх на нашу землю принесла безглузда війна, на них тут ніхто не чекав і нічого їм тут робити.

Читайте також, що співробітники Служби безпеки України захопили під Гостомелем (Київська область) російських військових, заволодів їх документами, а також секретними паролі та шифрами, які використовує країна-агресор. З їхньою допомогою можна дізнатися суть перехоплених розмов противника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини