Головна Новини Суспільство Біженці Шойгу розповів, чому Росія збільшила інтенсивність ударів по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу розповів, чому Росія збільшила інтенсивність ударів по Україні

Російський керівник Міноборони Сергій Шойгу сказав, чому армія РФ почала активніше обстрілювати Україну в останні тижні липня.

31 липня 2023, 14:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що Москва посилила інтенсивність атак по території України, як відповідь на атаки ЗСУ по Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Шойгу розповів, чому Росія збільшила інтенсивність ударів по Україні

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу. Фото з відкритих джерел

Російський керівник Міноборони стверджує, що Україна збільшила кількість ударів по території РФ через невдалий контрнаступ ЗСУ. Шойгу називає вибухи та атаки по Росії терактами з боку України. Тоді як Київ офіційно не бере відповідальності за напади на території РФ.

"ВС РФ збільшили в рази інтенсивність ударів по українським військовим об'єктам, у тому числі таким, що забезпечує теракти на території Росії", — сказав Шойгу.

Сергій Шойгу також заявив, що Міністерство оборони Росії вжило додаткових заходів через постійні напади з повітря та моря.

Нагадаємо, що у кінці липня невідомі дрони здійснили чергову атаку на Москву. В наслідок нападу було завдано удару по бізнес-центру в столиці Росії, де розміщувались офіси трьох російських міністерств. Крім того, відбулась серія вибухів у російському Таганрозі. Секретар РНБО Олексій Данілов назвав такі дії безграмотністю російських операторів систем ППО.

Своєю чергою Росія заявляє, що завдає ударів по військових об’єктах в Україні, однак ракети влучають у житлові будинки. Зокрема в останній тиждень липня армія РФ ударила по багатоповерхівці в Дніпрі, Кривому Рогу, Харкову та інших містах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кремлі відреагували на мирні переговори щодо війни в Україні, куди не запросили Росію.

Також "Коментарі" писали про прихильника Путіна співака Олега Газманова, який закликає Росію атакувати країни НАТО, бо "їх треба покарати".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини