Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нова нічна атака безпілотників на Москву: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова нічна атака безпілотників на Москву: подробиці

Невідомі дрони у ніч на 30 липня атакували столицю Росії. У нападі на Москву Міноборони РФ звинувачує Україну.

30 липня 2023, 08:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У ніч на 30 липня невідомі дрони завдали ударів по діловому центру "Москва-Сіті". За інформацією Міноборони РФ, ще один безпілотник був збитий у Підмосков’ї. Загалом це четверта атака на столицю Росії від початку травня, коли дрони вдарили по Кремлю. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання BBC.

Нова нічна атака безпілотників на Москву: подробиці

Пошкодження будинку у Москві. Фото з відкритих джерел

Російський 50-поверховий будинок, був пошкоджений на рівні п’ятого та шостого поверхів. У багатоповерхівці розміщувались офісні приміщення трьох міністерств Росії та житлові апартаменти держпрацівників РФ.

"Сьогодні вночі здійснено атаку українських безпілотників. Незначно пошкоджено фасади на двох офісних вежах Сіті", — заявив мер Москви Сергій Собянін та додав, що постраждалі та жертви в наслідок інциденту відсутні.

Згідно з публікаціями місцевих телеграм-каналів перший безпілотник здійснив атаку о 3:50, а другий атакував московський бізнес-центр через 50 хв.

Міністерство оборони РФ стверджує, що один дрон був збитий системами протиповітряної оборони, тоді як інші два були знешкоджені засобами РЕБ, після чого врізались у багатоповерхівку в районі "Москва-сіті". Міноборони звинувачує у черговій атаці на Москву Україну назвавши напад "терористичним". Офіційні українські особи не коментували ситуацію та не взяли відповідальності за атаку дронів по російській столиці.

В наслідок четвертої атаки дронів на Москву тимчасово закритий аеропорт Внуково та зупинений рух автомобілів у місці пошкоджених багатоповерхівок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у МЗС РФ відреагували на нічну атаку безпілотників по Москві.

Також "Коментарі" писати про реакцію Міноборони РФ на удари дронів по столиці Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини