Головна Новини Суспільство Війна з Росією У МЗС РФ відреагували на нічну атаку безпілотників по Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС РФ відреагували на нічну атаку безпілотників по Москві

З'явилась реакція на атаку дронів представників Міністерства закордонних справ РФ Марії Захарової та мера Москви Сергія Собяніна.

24 липня 2023, 09:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У МЗС РФ відреагували на нічну атаку безпілотників по Москві

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Вранці 24 липня Москву атакували невідомі безпілотники. Місцеві жителі повідомляли про вибухи у багатьох районах російської столиці. На атаку дронів відреагував мер Москви та представниця МЗС РФ Марія Захарова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Жителі Москви розповіли, що почули вибухи після атаки дронів між третьою та четвертою годиною ночі. Як повідомляють російські ЗМІ через напад двох безпілотників було пошкоджено кілька будинків, зокрема поблизу Міноборони РФ. На деяких поверхах вибиті вікна та пошкоджені дахи.

Російські офіційні представники звинуватили в атаці безпілотників по Москві Україну. Речниця Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова заявила, що відбувся "акт міжнародного тероризму" через атаку безпілотників по Москві. 

За словами мера Москви Сергія Собяніна безпілотники були знешкоджені РЕБ.

"Засобами радіоелектронної боротьби два БПЛА були пригнічені і зазнали краху, постраждалих немає", — сказав московський мер.

Нагадаємо, що на початку липня було здійснено чергову атаку дронів на Москву. Тоді росіяни також звинувачували Україну у нападі на столицю РФ, однак не надали доказів таких дій. Попри заяви росіян про "терористичний режим" в Україні, армія РФ постійно вчиняє злочинні дії на території України, зокрема це стосується ракетних ударів. Нещодавно російські сили атакували Одесу, де пошкодили собор та звинуватили в цьому Україну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський відреагував на атаки росіян по Одесі та оголосив про обов'язкову відповідь.

Також "Коментарі" писали про Медведєва, який відреагував на вибухи на Кримському мосту та пригрозив атаками по цивільних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини