Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський відреагував на атаки росіян по Одесі: обов'язково буде відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на атаки росіян по Одесі: обов'язково буде відповідь

Президент України відреагував на російські ракетні удари по Одесі. Зеленський заявив про відповідь, яку відчують російські терористи.

23 липня 2023, 09:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський відреагував на нічну ракетну атаку російської армії по Одесі. Президент обіцяє відповідь російським терористам. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram Володимира Зеленського.

Зеленський відреагував на атаки росіян по Одесі: обов'язково буде відповідь

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

В ніч на 23 липня росіяни атакували Одесу кількома видами ракет. Оперативне командування південь повідомило, що російська армія використала одразу п’ять типів ракет: Х-22, "Онікс", "Калібр" та дві модифікації ракет "Іскандер" К та М.

На агресивні дії росіян відреагував президент України Володимир Зеленський.

"Ракети проти мирних міст, проти житлових будинків, собору... Жодного виправдання російському злу бути не може. За Одесу обов'язково буде відповідь російським терористам", — повідомив Володимир Зеленський та додав, що "вони відчують цю відповідь".

Наразі за відомо, що в наслідок російських нічних атак по Одесі загинула одна людина, 22 отримали поранення з яких 14 були госпіталізовані. Відомо, що ракетні удари зруйнували частину портової інфраструктури Одеси, пошкодили щонайменше шість будинків, Спасо-Преображенський кафедральний собор та інші споруди українського міста.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Повітряні сили пояснили, чому не можуть збивати російські ракети Х-22 і "Онікс".

Також "Коментарі" писали про Володимира Зеленського, який назвав Путіна маніяком. Український президент розповів, що російський диктатор на початку війни замовив його вбивство та вбивство його сім'ї. За словами Зеленського це були погрози, щоб схилити Україну до російських ультиматумів щодо мирних переговорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини