Головна Новини Суспільство Війна з Росією Газманов закликає Росію атакувати країни НАТО: треба їх покарати (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Газманов закликає Росію атакувати країни НАТО: треба їх покарати (ВІДЕО)

Прихильник російського президента та популярний на початку 2000 років співак Олег Газманов заявив про необхідність атакувати нові країни.

30 липня 2023, 12:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Російський співак та прихильник режиму Володимира Путіна Олег Газманов заявив про необхідність атакувати країни Балтії, щоб з’єднати сухопутним коридором Калінінградську область з Російською Федерацією.

Газманов закликає Росію атакувати країни НАТО: треба їх покарати (ВІДЕО)

Російський співак Олег Газманов. Фото з відкритих джерел

Олег Газманов закликав до необхідності збройної агресії проти Литви. Росіянин вважає, що Росія має право "покарати" країни Балтії за їх політику проти РФ. Про це російський співак заявив під час ефіру на російському телебаченні.

Прихильник Путіна вважає, що Росія переможе у війні проти України та додав, що "вся Прибалтика буде з Росією", або Москва створить пряме сполучення з Калінінградською областю через Сувальський коридор, який є частиною територій Польщі та Литви.

Газманов говорить, що Балтійські країни перекрили Росії доступ до Калінінградської області, попри те, що нібито отримали в подарунок ці російські землі, а тепер "погано поводяться" з Росією.

"Як вони поводяться після цього, як можна їх не покарати? Треба поставити крапки над і", — заявив Газманов.

Переглянути відео із закликами Олега Газманова напасти на Литву можна нижче:

Нагадаємо, що Сувальський коридор є частиною Польщі та Литви, які є країнами ЄС та НАТО. У червні президент Литви Гітанас Науседа закликав генсека НАТО Єнса Столтенберга направити додаткові війська у район Сувальського коридору. А Польща перемістила свої військові частини до східних кордонів після повідомлень про можливі загрози з боку вагнерівців, які перебувають у Білорусі.

Газманов закликає Росію атакувати країни НАТО: треба їх покарати (ВІДЕО) - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії пригрозили атакувати НАТО та заявили, що візьмуть територію за лічені години. 

Також "Коментарі" писали про заступника голови Ради Безпеки РФ Дмитрія Медведєва, який назвав умову, при якій Росія застосує ядерну зброю в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини