Головна Новини Суспільство робота і кар'єра ЗСУ відійшли від Маринівки: ймовірно, повністю втратять один із плацдармів
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ відійшли від Маринівки: ймовірно, повністю втратять один із плацдармів

Російські військові прориваються між Українськом і Селідово

11 вересня 2024, 09:40
Поділіться публікацією:

ЗСУ, схоже, відійшли з Маринівки, про це повідомив військовий оглядач групи "Інформаційний спротив" Костянтин Машовець.

ЗСУ відійшли від Маринівки: ймовірно, повністю втратять один із плацдармів

Війна в Україні

За його інформацією, передові підрозділи окупантів прориваються між Українськом, яке, ймовірно, найближчим часом, противник також візьме під свій контроль, та Селідове.

"Таким чином, дуже вірогідно, що ЗСУ будуть вимушені повністю полишити плацдарм східніше річки Вовча, по напрямку на село Невельске й відійти на рубіж, принаймні, Гірник – Курахівка", — відзначив Машовець.

Окрім цього, за його словами, очевидно, ситуація в районі міста Селідове також суттєво погіршилась.

"Противник дуже близький до того, аби таки увійти у місто зі сходу та північного сходу, йому також вдалося просунутись західніше Новогродівки", — додав Машовець.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Селидово окупаційні війська кожної доби гублять до роти і більше бійців. При цьому вони не мають жодної можливості прорватися в місто. Все що так відбувається, експерти називають "селидовською м’ясорубкою".

Також "Коментарі" розповідали, що через загрозу оточення українські військові розпочали поступовий вихід з небезпечної ділянки на східному березі річки Вовча на Донеччині. Зокрема, українські підрозділи, розміщені в районі трикутника Карлівка – Невельське – Красногорівка, опинилися під загрозою оточення після захоплення Невельського та просування противника в бік Красногорівки. Хоча потенціал противника не є достатньо потужним для швидкого оточення, зазначають експерти, наразі здійснюється планомірний і обережний вихід українських сил із цієї зони.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини