Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Зарплата керівника ДАРТ: скільки в Україні платять за розвиток туризму
commentss НОВИНИ Всі новини

Зарплата керівника ДАРТ: скільки в Україні платять за розвиток туризму

Яку зарплату отримала голова Державного агентства розвитку туризму Мар'яна Олеськів.

22 січня 2024, 09:11
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Голова Державного агентства розвитку туризму України (ДАРТ) Мар'яна Олеськів за 2023 рік отримала зарплату 1,08 млн гривень. Про це свідчать дані, які отримало видання "Коментарі" у відповідь на відповідний запит.

Зарплата керівника ДАРТ: скільки в Україні платять за розвиток туризму

Керівниця ДАРТ Мар'яна Олеськів. Фото з відкритих джерел

Згідно з відповіддю, голова ДАРТ Мар'яна Олеськів в середньому отримує зарплату близько 90 тис. гривень щомісячно. Загальна ж зарплата за рік склала 1,08 млн гривень. До цієї суми входить власне зарплата Олеськів – 854,1 тис. гривень, а також інші виплати. Зокрема відпускні – 54,3 тис. гривень, допомога для розв'язання соціально-побутових питань – 70,3 тис. гривень, грошова допомога до відпустки – 79,7 тис. гривень та виплата за додаткову відпустку батькам, які мають дітей – 22,2 тис. гривень.

Найбільші зарплати Мар'яна Олеськів отримала у лютому та листопаді – по 149 тис. гривень. Тоді до зарплати додались виплати за відпустку та допомога для розв'язання соціально-побутових питань. Найменша зарплата була у січні – 68,2 тис. гривень.

Також ДАРТ передбачає наявність заступників. Однак вакансія першого заступника голови ДАРТ у 2023 році була вакантною, тоді як вакансія заступника голови з питань цифрового розвитку стала вакантна з лютого 2023 року, коли її залишила Ольга Рабійчук.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стала відома зарплата міністерки з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

Також "Коментарі" писали скільки заробляє мер Києва Віталій Кличко та його заступники, що входять до керівництва КМДА. Загальні виплати для керівництва Київської міської державної адміністрації становлять майже сім млн гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини