Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Яку зарплату у 2023 році отримала віцепрем'єр-міністр Ірина Верещук
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку зарплату у 2023 році отримала віцепрем'єр-міністр Ірина Верещук

Стала відома зарплата міністерки з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

17 січня 2024, 17:17 comments1432
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Віцепрем'єр-міністр — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук у 2023 році отримала зарплату у розмірі 781,6 тис. гривень після сплати податків. Про це свідчать дані, які надав Секретаріат Кабінету Міністрів на запит видання "Коментарі". 

Яку зарплату у 2023 році отримала віцепрем'єр-міністр Ірина Верещук

Відома зарплата віцепрем'єр-міністра Ірини Верещук. Фото з відкритих джерел

Згідно з отриманими даними за 12 місяців 2023 року віцепрем'єр-міністерці Ірині Верещук була нарахована фактична заробітна плата у розмірі 974,7 тис. гривень. До цієї суми входить посадовий оклад, який становить 924,9 тис. гривень, а також заробітна плата за час відрядження – 46,1 тис. гривень. 

Після відрахувань усіх податків, зокрема податок з доходів фізичних осіб та військовий збір, які становлять 46,1 тис. гривень, Ірина Верещук отримала чисту зарплату за 2023 рік — 781,6 тис. гривень або 65,1 тис. гривень усереднено щомісяця.

Найменша фактична зарплата віцепрем'єр-міністерки була у січні 2023 року – 61,6 тис. гривень, а найбільша з квітня по листопад, тоді Ірина Верещук отримувала по 66,3 тис. гривень щомісячно.

У 2023 році Ірина Верещук отримала заробітну плату за час відрядження у чотирьох місяцях: січень – 10,6 тис. гривень, квітень – 4,1 тис. гривень, жовтень — 7,8 тис. гривень та грудень – 23,5 тис. гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про виплати керівникам Національної соціальної сервісної служби України.

Також "Коментарі" писали, що стала відома зарплата очільника Черкаської ОВА Ігоря Табурця та його заступників. Крім того, з'явилась інформація про річні зарплати керівництва Львівської ОВА.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини