Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Зарплати керівництва КМДА: скільки грошей отримав Кличко
commentss НОВИНИ Всі новини

Зарплати керівництва КМДА: скільки грошей отримав Кличко

Стала відома зарплата київського міського голови Віталія Кличка та його заступників.

21 січня 2024, 16:00 comments1048
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Мер Києва Віталій Кличко та його заступники у 2023 році отримали зарплату майже сім мільйонів гривень. Про це свідчать дані, які надав апарат виконавчого органу київської міської ради на запит видання "Коментарі". 

Зарплати керівництва КМДА: скільки грошей отримав Кличко

Зарплати мера Києва Віталія Кличка та його заступників. Фото з відкритих джерел

Міський голова Києва Віталій Кличко за 12 місяців 2023 року отримав 1,003 млн гривень зарплати. Однак після вирахування податків ця сума склала 807,9 тис. гривень. Оклад Кличка становить 774,8 тис. гривень, решта – відрядження та інші виплати. Найвища зарплата у Віталія Кличка була у грудні – 71,5 тис. гривень, а найнижча у лютому – 60,3 тис. гривень.

Зарплати керівництва КМДА: скільки грошей отримав Кличко - фото 2

зарплата мера Києва Віталія Кличка

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник у 2023 році отримав зарплату 752,4 тис. гривень після сплати податків або 62,7 тис. гривень усереднено щомісяця. Оклад Поворозника склав 184,9 тис. гривень. Також держслужбовець отримав додаткові виплати, зокрема надбавку за інтенсивність праці — 184,9 тис. гривень. Стільки ж грошей перший заступник голови КМДА отримав як премії. Крім того, Микола Поворозник ще мав виплати за вислугу років – 92,4 тис. гривень, а також соціальну матеріальну допомогу – 66,6 тис. гривень та матеріальну допомогу на оздоровлення – 66,2 тис. гривень.

Зарплати керівництва КМДА: скільки грошей отримав Кличко - фото 3

зарплата першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника

Подібним чином нараховувались виплати й іншим заступникам голови КМДА, які включали оклад, надбавки, матеріальну допомогу, премії та інші бонуси.

Перелік зарплат заступників голови КМДА за 2023 рік:

Заступник Віталія Кличка Петро Пантелеєв отримав зарплату 663,5 тис. гривень після сплати податків. Оклад Пантлеєва склав 176,5 тис. гривень. Такою ж була надбавка за інтенсивність праці та премії.

Заступник голови КМДА Валентин Мондриївський за 12 місяців 2023 року отримав зарплату 604,6 тис. гривень. Оклад Мондриївського склав 157,8 тис. гривень. Стільки ж були премії та надбавка за інтенсивність праці.

Заступник мера Києва Вячеслав Непоп за 2023 рік отримав виплати на суму 568,7 тис. гривень після податкових відрахувань. Оклад Непола був 190,4 тис. гривень. Таку ж суму заступник голови КМДА отримав за надбавку за інтенсивність праці та премії.

Заступниця голови КМДА Ганна Старостенко отримала зарплату 606,5 тис. гривень. Оклад, надбавка за інтенсивність праці та премії були по 170,1 тис. гривень.

Заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Владислав Андронов на своїй посаді заробив 571,3 тис. гривень. Оклад, надбавка за інтенсивність праці та премії були по 171,9 тис. гривень.

Заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олена Говорова отримала зарплату 558,5 тис. гривень після сплати податків. Оклад, надбавка за інтенсивність праці були по 154,3 тис. гривень, а премії 150,6 тис. гривень.

Заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень у сфері цифрового розвитку Петро Оленич як держслужбовець отримав за 2023 рік зарплату 587 тис. гривень. Оклад, надбавка за інтенсивність праці та премії були по 168,6 тис. гривень.

Заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Володимир Прокопів отримав зарплату за 2023 рік 483,7 тис. гривень. Оклад Прокопіва 155,3 тис. гривень. Стільки ж були виплачено заступнику такими бонусами як надбавка за інтенсивність праці, премії.

Заступниця Віталія Кличка з питань здійснення самоврядних повноважень Марина Хонда отримала зарплату 649,4 тис. гривень. Оклад, надбавка за інтенсивність праці та премії були по 178,2 тис. гривень.

Також зарплату отримав заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Костянтин Усов 119 тис. гривень. Така сума була виплачена Усову за три останні місяці 2023 року, після його півторарічної відсутності в Україні через навчання у Гарварді.

Таким чином загальна сума зарплати керівництву КМДА за 2023 рік склала 6,9 млн гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про зарплати керівництва Львівської ОВА, зокрема Максима Козицького та його заступників.

Також "Коментарі" писали, які виплати отримало керівництво Житомирської ОВА.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини