Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Вночі росіяни атакували дронами-камікадзе низку областей: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Вночі росіяни атакували дронами-камікадзе низку областей: подробиці

Сили ППО відбили ворожі безпілотники у Запорізькій, Дніпропетровській, Київській областях

30 грудня 2022, 07:10
Поділіться публікацією:

Вночі 30 грудня країна-агресор зробила спробу чергового терору мирного населення. На цей раз направивши на три області України іранські безпілотники. Були атаковані Дніпропетровська, Запорізька та Київська області. Лише у небі над Дніпропетровською та Запорізькою областями сили оборони збили 10 ударних дронів. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє ВК "Схід".

Вночі росіяни атакували дронами-камікадзе низку областей: подробиці

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

"Вночі авіацією та зенітними ракетними підрозділами ПвК "Схід" у взаємодії з протиповітряною обороною Сухопутних військ знищено 9 БПЛА типу Шахед та 1 Марлін у Дніпропетровській та Запорізькій областях" – йдеться у повідомленні ВК "Схід".

Також голова військової адміністрації Київської області Олексій Кулеба повідомив у себе в телеграмі, що Росія знову намагалася вдарити по об'єктах інфраструктури Київщини, але, за попередніми даними, "попадань немає".

На Київщині сили ППО спрацювали на відмінно, відбили усі атакуючі безпілотники. Попередньо, попадань немає.

Кулеба додав, що на місцях збивання працюють екстрені служби.

Читайте також на порталі "Коментарі" — секретар РНБО Олексій Данилов відповів на заяви глави МЗС РФ Лаврова та путінського прес-секретаря Пєскова з вимогами передати росіянам контроль над територіями Донецької, Запорізької, Луганської та Херсонської областей України. Данилов порадив кремлеспікерам вийти зі стану інформаційного марення. І підкреслив, що "реалії Росії — це ганьба, поразка та її розвал". Яка ймовірність такого розвитку подій наступного року? Журналісти "Коментарів" із цим питанням звернулися до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — відразу після ракетної атаки Росія запустила Україною Шахеди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини