Головна Новини Суспільство робота і кар'єра В окупованому Севастополі лунає стрілянина: що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Севастополі лунає стрілянина: що відбувається

У районі російського військового училища біля Стрілкової бухти пролунав гуркіт стрілянини

24 березня 2023, 15:24
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Севастополі пролунали звуки стрілянини. Її чули у районі військового училища. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на "Крим Реалії".

В окупованому Севастополі лунає стрілянина: що відбувається

Севастополь. Фото: із відкритих джерел

"У Севастополі чути стрілянину з автоматичної зброї в районі російського військового училища біля Стрілкової бухти", — пише видання, але подробиць не надає.

Окупаційна "влада" Севастополя поки що ситуацію не коментувала. Українські офіційні особи та військові також не коментують інцидент.

Варто зазначити, що в українській розвідці заявили, що російська окупаційна влада вже почала активно вивозити свої сім'ї з Криму. При цьому звичайним громадянам окупанти намагаються переконати, що півострів надійно захоплений росіянами і люди перебувають у повній безпеці, їм нічого не загрожує. У ГУР зазначають, що півострів необхідно деокупувати та повернути туди законну українську владу. Власне, повернути Крим до рідної української гавані, що обов'язково й відбудеться найближчим часом. Тому всім, хто працює на Росію, найближчим часом краще залишити територію українського Криму.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у традиційному вечірньому зверненні президент України Володимир Зеленський зробив акценти на минулорічних перемогах над російським агресором і наголосив, що з Криму вже розпочалася "міграція найдалекоглядніших щурів держави-терориста". Тим часом у Криму почастішала "бавовна". Днями гриміло у Джанкої, потім – у Севастополі. Якими є перспективи звільнення півострова? Чи справді в РФ вже назріває розуміння, що Крим їй – не втримати ? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – "мирний план" Китаю: у Європейському Союзі заявили, що Пекін ставить на один рівень агресора та жертву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини