Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Україна не дійде до Мелітополя, - американська розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна не дійде до Мелітополя, - американська розвідка

Сили оборони цього року не зможуть пробитися через російські укріплені лінії і дійти до Мелітополя, стверджують американські журналісти, посилаючись на американську розвідку

18 серпня 2023, 19:56 comments1058
Поділіться публікацією:

Україна цього року не дійде до Мелітополя, стверджують американські журналісти з The Washington Post з посиланням на прогноз розвідувальної спільноти США. Про це повідомляють "Коментарі".

Україна не дійде до Мелітополя, - американська розвідка

Контрнаступ ЗСУ триває

Причина такого песимістичного прогнозу американського розвідуспільноти в тому, що йдеться лише про прорив однієї чи двох ліній оборони, а про успішне подолання всіх трьох ліній та наявність достатніх сил для подальшого просування. Якщо ж Силам оборони не вдасться вибити російських окупантів з Мелітополя, це означатиме, що Україні не вдасться досягти однієї зі своїх головних цілей у контрнаступі, що триває, — перерізати сухопутний міст, що з'єднує Росію з окупованим Кримом.

"Згідно з джерелами, знайомими із секретним прогнозом, представники американської розвідки не очікують, що Україна в ході контрнаступу досягне окупованого Росією міста Мелітополя", — сказано в публікації американського ЗМІ.

Сам Мелітополь перебуває на перетині двох важливих автомагістралей та залізничної гілки, які дозволяють Росії перекидати війська та припаси з Кримського півострова на інші окуповані території на півдні України.

До широкомасштабного вторгнення Росії до України населення міста становило 150 тисяч жителів. Розташований у Причорноморській низовині, на стику з Приазовською височиною, на річці Молочній, за 5 км від Молочного лиману, Азовського моря, за 125 км від обласного центру Запоріжжя.

Знаходиться під російською окупацією з 1 березня 2022 року.

Тим часом, у ГУР розповіли про кількість полонених росіян .

В Енергодарі стався вибух .

А у Польщі проведуть референдум: "Вони хочуть, щоб ґвалтували жінок" .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини