Головна Новини Суспільство робота і кар'єра У Трампа та Зеленського відбудеться телефонна розмова: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Трампа та Зеленського відбудеться телефонна розмова: деталі

Цей дзвінок стане першою розмовою з того часу, як Трамп залишив Білий дім

19 липня 2024, 07:02
Поділіться публікацією:

У п'ятницю у колишнього президента США Дональда Трампа та президента України Володимира Зеленського заплановано телефонну розмову. Як повідомляє портал "Коментарі", про це інформує "CNN".

У Трампа та Зеленського відбудеться телефонна розмова: деталі

Володимир Зеленський та Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що цей дзвінок стане першою розмовою з того часу, як Трамп залишив Білий дім. Він відбудеться на тлі стурбованості в Європі щодо того, якою буде його політика щодо війни в Україні, якщо він переможе на виборах президента США у листопаді.

Одне з джерел попередило, що графіки часто змінюються. Протягом деякого часу точилися дискусії щодо відповідного часу для телефонної розмови між кандидатом від Республіканської партії та президентом України.

У CNN додали, що Трамп неодноразово заявляв, що може врегулювати війну в Україні за один день. Але залишається незрозумілим, як він добиватиметься миру.

Нагадаємо, що нещодавно Трамп знову похвалився "хорошими" стосунками з російським диктатором Володимиром Путіним. Він заявив, що за його правління Росія не вторглася б до України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — останнім часом екс-глава Білого дому та кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп у центрі уваги. В інтерв'ю Bloomberg він натякнув на ймовірне ослаблення обмежень проти РФ та Путіна. І при цьому не зробив жодних заяв щодо необхідності РФ вивести свої війська з України? До того ж, насторожує вибір Трампа кандидата на посаду віце-президента США. Ним став 39-річний сенатор Джей Ді Венс, який досить неоднозначно висловлювався щодо України. Про що говорять ці заяви? Чи не може бути так, що Трамп уже зараз надсилає сигнал Кремлю про те, що він згоден домовлятися? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Умєров розповів про сценарій, якщо Трамп переможе і допомога Україні опиниться під загрозою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини