Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Тисячі паспортів в Україні стали недійсними: що робити
commentss НОВИНИ Всі новини

Тисячі паспортів в Україні стали недійсними: що робити

Причина - новації міграційної служби

9 березня 2023, 15:50 comments21004
Поділіться публікацією:

Через зміни в літерації, запроваджені Міграційною службою України, недійсними стали тисячі закордонних паспортів. Про це повідомляють Коментарі" з посиланням на пост адвокатки Лесі Стецків.

Тисячі паспортів в Україні стали недійсними: що робити

Тисячі паспортів в Україні стали недійсними

"Негайно скасуйте це свавілля!!! Через якісь зміни в літерації недійсними стали тисячі закордонних паспортів. І мій теж, — написала Леся Стецків. — Бо в ID я Lesia, а в закордонному паспорті Lesya. Чи ви з розуму зійшли? Не я вписувала своє ім'я в ці документи. Держава придумує нові літерації і тисячі людям треба вишиковуватись в черги? В паспорті моя біометрія, моє фото. Це я! Одна і та сама людина! В честь чого мені змінювати закордонний паспорт? Мені немає чим займатись, куди гроші витрачати, час? А візи багаторічні за купу грошей? Вийде строк дії — зміню на новий з новою літерацією. В чому проблема?"

Адвокатка припускає, що справжня причина недоречних новацій, бажання заробити:

"Я думаю все як завжди про гроші. Треба зібрати з людей за нові паспорти, — припускає Леся Стецків. — І це я в Києві. А якщо люди за кордоном? В окупації? Маразм. Сподіваюсь, що той хто це придумав понесе покарання".

Перевірити, чи дійсний ваш паспорт можна за посиланням.

Нагадаємо, що в Україні триває ліквідація наслідків нічних ракетних ударів — окрема увага приділяється відновленню енергопостачання в Харкові. Загалом, Росія випустила по Україні цієї ночі 81 ракету, зокрема вони вдарили по трьох теплоелектростанціях. А через атаку на Запорізькій АЕС увімкнули "останню лінію захисту".

НАЕК "Енергоатом" повідомляє, що остання лінія зв’язку електропостачання була відключена 9 березня о 3:53 ночі. Таким чином для підтримки роботи були увімкненні дизельні генератори. Проте пального на їх роботу вистачить лише на 10 днів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Михаїло

11 березня 2023, 08:12

Ця дуррада сидить у кріслах та думає як з людей звертається ще більше, паспорти міняї, тарифи ростуть, роботи нема, собі зарплати зробили 200 -300 тисяч, а люди, і так проживуть. На передову цю сволоту, хай по воюють як наші батьки, брати і сестри. ДАЛОЙ ВЕРХРАДУ..


Новини