Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Стало відомо, чим займається колишній керівник СБУ Іван Баканов
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чим займається колишній керівник СБУ Іван Баканов

Ексголова СБУ, який є фігурантом кримінальних проваджень ДБР пройшов стажування та отримав свідоцтво адвоката.

20 липня 2023, 10:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній очільник Служби безпеки України Іван Баканов склав іспити та пройшов стажування від Ради адвокатів Полтавщини, що дозволило йому отримати свідоцтво адвоката. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтернет-видання "Полтавщина".

Стало відомо, чим займається колишній керівник СБУ Іван Баканов

Ексголова СБУ Іван Баканов. Фото з відкритих джерел

За словами керівника Ради адвокатів Володимира Скукіса, Баканов пройшов усі необхідні процедури для видання йому адвокатського свідоцтва. Ці процедури включають стажування впродовж шести місяців, проходження іспитів та складання присяги.

У ЗМІ потрапила інформація, що на момент складання іспитів, 27 червня Баканова не було у Полтаві, однак Володимир Скукіс заперечив це.

Володимир Скукіс пояснив, чому Іван Баканов склав іспити саме до Рада адвокатів Полтавщини. За його словами, за чинними нормами законодавства іспити потрібно складати за місцем проживання. Щоб підтвердити проживання у Полтавській області потрібно надати реєстрацію з місця проживання, або документ на права власності.

Також буде достатньо документу на підставі користування приміщенням, тобто договору оренди, що і було використано Іваном Бакановим у цьому випадку.

Стало відомо, чим займається колишній керівник СБУ Іван Баканов - фото 2

Нагадаємо, що екскерівник СБУ є фігурантом кримінальних проваджень ДБР, які стосуються окупації територій України. Партнер Володимира Зеленського по проєкту "Квартал-95" підозрюють у невідповідній роботі на посаді голови Служби безпеки України на початковому етапі повномасштабного вторгнення Росії.

У липні 2022 року Івана Баканова звільнили з посади Керівника СБУ, а його місце зайняв Василь Малюк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що СБУ затримала агента ФСБ, який планував нові ракетні удари по п'яти областях України.

Також "Коментарі" писали, що українці масово отримали СМС-повідомлення з проханням від Служби безпеки України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини