Головна Новини Суспільство Війна з Росією СБУ надсилає повідомлення українцям: що просить зробити Служба безпеки
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ надсилає повідомлення українцям: що просить зробити Служба безпеки

Українці масово отримали СМС повідомлення з проханням від Служби безпеки України.

30 травня 2023, 11:45 comments3113
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На телефонні номери українців масово надійшли повідомлення від Служби безпеки. Державний орган спеціального призначення закликає громадян України припинити онлайн-трансляції.

СБУ надсилає повідомлення українцям: що просить зробити Служба безпеки

Служба безпеки України

30 травня українці отримали СМС повідомлення від адресата "SBU_UVAGA", який використовує Служба безпеки України. У ньому СБУ звернулась до власників веб-камер.

"Просимо власників веб-камер на території України припинити онлайн-трансляцію будівель, місцевостей, доріг, комунальних, торгівельних, промислових об’єктів тощо, які можуть використовуватися ворогом для коригування ракетних ударів", — йдеться у повідомленні від СБУ.

СБУ надсилає повідомлення українцям: що просить зробити Служба безпеки - фото 2

Окрім того, СБУ закликають при виявленні онлайн-трансляцій звертатись до офіційного Telegram-бота Служби безпеки України. Для цього необхідно перейти за посиланням: https://t.me/stop_russian_war_bot

Telegram-бот СБУ містить офіційні портали Служби безпеки, партнерські застосунки для Apple App Store, Google Play Store та контакти для зворотного зв’язку, через які можна повідомити про онлайн-трансляцію або інші дії, які допоможуть посилити безпеку України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за день до атаки безпілотників по Москві у Головне управління розвідки України анонсувало відповідь на російські ракетні удари по Україні.

Також "Коментарі" писали про те, що українська розвідка озвучила умовний список росіян, яких хоче ліквідувати. У список потрапив Путін та інші лідери РФ. Очільник МЗС РФ Сергій Лавров відреагував, що президент Росії опинився у списку ГУР на ліквідацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини