Головна Новини Суспільство Війна з Росією Лавров відреагував на список ліквідації ГУР, куди потрапив Путін та інші представники РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров відреагував на список ліквідації ГУР, куди потрапив Путін та інші представники РФ

З'явилась реакція Сергія Лаврова на список української розвідки, куди потрапив президент Росії Володимир Путін

28 травня 2023, 12:30 comments3539
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Сергій Лавров відреагував на список української розвідки, де були перераховані імена російських діячів, що причетні до війни в Україні, зокрема Володимира Путіна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Лавров відреагував на список ліквідації ГУР, куди потрапив Путін та інші представники РФ

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров. Фото з відкритих джерел

Представник української військової розвідки ГУР Вадим Скібіцький назвав Путіна "мішенню номер один" для українських спецслужб. На це відповів очільник МЗС РФ Сергій Лавров, який очікує санкцій Заходу проти України.

"Ляльководи, які сидять у Вашингтоні та Лондоні, починають замислюватись, наскільки ці люди адекватні. Сподіваюся, що будуть санкції щодо цих так званих керівників", — сказав Сергій Лавров.

Нагадаймо, що Скібіцький окрім Володимира Путіна вказав і на інших представників РФ, які ведуть причетні до війни в Україні: міністр оборони Росії Сергій Шойгу, власник ПВК Вагнер Євген Пригожин, очільник генштабу РФ Валерій Герасимов.

За словами представника української розвідки усі ці люди є "наші вороги" і "зрештою кожному доведеться відповісти за свої дії". Після слів Скібіцького, представник ГУР Андрій Юсов пояснив, що українська розвідка мала на меті не ліквідацію Путіна, а його зупинку його діяльності. За його словами уряд України прагне притягнути російського диктатора до відповідальності в Міжнародному кримінальному суді в Гаазі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що очільник міністерства закордонних справ РФ Сергій Лавров відповів на мирну ініціативу вирішення війни, яку пропонує президент Південної Африки.

Також "Коментарі" писали, що заступника голови Ради безпеки Росії Дмитрій Медведєв різко висловився про російських повстанців, які зайшли на територію Бєлгородської області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини