Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Найпотрібніші в 2021 році професії: список
commentss НОВИНИ Всі новини

Найпотрібніші в 2021 році професії: список

Сьогодні в базі служби зайнятості є 42,6 тисячі вакансій, середній розмір заробітної плати яких - 8 тисяч гривень

21 січня 2021, 15:22
Поділіться публікацією:

В Україні на початок 2021 року найбільш популярними серед роботодавців є працівники з інструментом. Про це повідомила Державна служба зайнятості.

Найпотрібніші в 2021 році професії: список

Найпотрібніші в 2021 році професії. Фото: unsplash

Якщо точніше, то мова йде про представників таких професій: каменярі, малярі, пекарі, швачки, електромонтери, електрогазозварники, слюсарі.

Станом на сьогодні в базі служби зайнятості є близько 42 тисяч вакансій. Також повідомляється, що розмір середньої зарплати становить 8 тисяч гривень.

Співробітники служби зайнятості підкреслили, що в промисловій діяльності найбільше готові платити фармацевтичним компаніям — 21 тисяча гривень, видобувна промисловість — 17 тисяч гривень. Трохи менше платять за поставки електроенергії, газу та пара — 16 тисяч гривень на місяць.

Нагадаємо, фахівці перерахували професії, які можуть виявитися менш затребуваними на наступні 10 років. Інформацією про це поділився президент сервісу з пошуку роботи SuperJob Олексій Захаров.

Згідно зі словами експерта, в цей список потрапили бухгалтери, таксисти, водії-далекобійники. 

Як повідомляло видання "Коментарі", найбільш високооплачувані робочі професії в Україні. Найбільш затребуваною на цей момент виявилася робота швачки, оскільки їм відразу готові запропонувати вакантне місце. Також багато роботи готові запропонувати операторам виробництва і зварювальникам. За виконання цих робіт готові платити від 15 до 18 тисяч на місяць.

Також ми писали, професії, які точно будуть затребуваними після карантину. Рік, що минає для всіх людей на планеті став повною несподіванкою, тому що пандемія коронавірусу змусила змиритися з новою реальністю і дотримуватися нових карантинних правил. Хай там як, а рано чи пізно карантин все одно закінчиться, тому про подальші дії варто подумати вже зараз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.dcz.gov.ua/
comments

Обговорення


Новини