Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Коли відбудеться наступний Рамштайн і про передачу якої техніки буде йти мова
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли відбудеться наступний Рамштайн і про передачу якої техніки буде йти мова

Офіс президента України розповів про що будуть говорити на наступній зустрічі в Німеччині та коли вона відбудеться.

21 січня 2023, 23:23
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

20 січня пройшла чергова зустріч на військовій базі Рамштайн, але вже наступного дня міністр оборони України Олексій Резніков оголосив, коли відбудеться наступна зустріч. Тоді як Офіс президента назвав про яку військову техніку будуть говорити на зустрічі міністрів оборони в Німеччині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "ТСН".

Коли відбудеться наступний Рамштайн і про передачу якої техніки буде йти мова

Міністр оборони України Олексій Резніков. Фото з відкритих джерел

20 січня на американській авіаційній базі Рамштайн в Німеччині пройшла зустріч 50 країн, які є союзниками України та допомагають протистояти проти російської агресії. За підсумками зустрічі Україна не змогла переконати Олафа Шольца надати танки, проте окрім танків союзники виділили значну кількість військової техніки та боєприпасів.

21 дня представник Офісу президента України Андрій Сибіга під час телемарафону повідомив, що на наступній зустрічі контактної групи у Рамштайні будуть обговорювати передачу авіаційної техніки для України.

"Сьогодні президент під час свого виступу це озвучив, що наступний "Рамштайн" буде авіаційний", – сказав Сибіга.

Окрім того, міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що наступна зустріч союзників України у Німеччині відбудеться в середині лютого.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що президент України Володимир Зеленський розкритикував канцлера Німеччини Олафа Шольца за небажання постачати танки на фронт.

Також "Коментарі" писали, що журналісти помітили корупційну схему з міністром оборони України Олексієм Резніковим. Як повідомляють розслідувачі, виявляється, що Міноборони уклало контракт на закупку харчування для військових за цінами у 2-3 рази вищі ніж ринкові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини