Головна Новини Суспільство Війна з Росією Володимир Зеленський критикує Олафа Шольца (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Зеленський критикує Олафа Шольца (ВІДЕО)

Український президент стривожений політикою німецького канцлера Олафа Шольца та його небажання надати танки Leopard 2 для захисту України.

20 січня 2023, 16:03
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Президент України Володимир Зеленський інтерв’ю Зеленського німецькому каналу ARD. Під час розмови з журналістом український президент розкритикував позицію канцлера Німеччини Олафа Шольца за небажання постачати танки Leopard 2 в Україну.

Володимир Зеленський критикує Олафа Шольца (ВІДЕО)

Зеленський критикує Шольца. Фото з відкритих джерел

Українські союзники заявляють, що готові відправити танки Leopard 2 на фронт, якщо Німеччина дозволить їх реекспорт, такої позиції дотримується Польща. Тоді як Фінляндія бажає надати танки німецького виробництва у спільному пакеті від країн ЄС та НАТО.

На заваді обом варіантам стоїть канцлер Німеччини Олаф Шольц, який опирається на три пункти, озвучені раніше – це допомога Україні, не вступати в прямий конфлікт з Росією та не приймати самостійні рішення. Саме останнім пунктом аргументує свої відмови Олаф Шольц, щоб не постачати танки Leopard 2.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на дії німецького канцлера критикую в його бік.

"Ви дорослі, ви можете ще пів року говорити, мірятись впливовістю, але у нас кожного дня гинуть люди. А можна не "якщо", "якби", а просто, ти можеш дати "Леопарди"? Ну дай", — говорить Зеленський та додає, що Україна захищається, тому ці танки не поїдуть по території РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський висміяв Путіна під час виступу на Економічному форумі в Давосі.

Також "Коментарі" писали, що німецька розвідка стривожена втратами українських військових у боях під Бахмутом. За інформацією BND Збройні сили України кожного дня втрачають сотні військових у битвах з російськими солдатами, яких Кремль відправляє як гарматне м'ясо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини