Головна Новини Суспільство Війна з Росією Німецька розвідка стривожена втратами ЗСУ у Бахмуті
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецька розвідка стривожена втратами ЗСУ у Бахмуті

Німецька розвідувальна служба BND у поданому звіті стверджує, що Україна втрачає сотні людей кожного дня у боях під Бахмутом.

20 січня 2023, 15:37 comments23119
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Служба зовнішньої розвідки Німеччини стривожена втратами, які зазнають Збройні сили України поблизу Бахмута. На думку німців, Україна втрачає тризначну кількість військових кожного дня боїв за місто. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на німецьке видання Der Spiegel.

Німецька розвідка стривожена втратами ЗСУ у Бахмуті

Україна втрачає сотні бійців у Бахмуті. Фото з відкритих джерел

Німецька розвідувальна служба BND доповіла групі депутатів в Бундестазі про те, що Україна втрачає сотні військових щодня у боях поблизу Бахмута. Як повідомляє Spiegel, саме ця група німецьких депутатів мала таємну зустріч, щодо питань безпеки.

Німецька розвідка прогнозує значні наслідки для ЗСУ, якщо російська армія зможе захопити Бахмут, адже окупанти тоді матимуть змогу просуватись далі. BND додає, що Кремль використовує своїх солдатів у боях на сході України як гарматне м’ясо.

Такі невтішні для України наслідки стались після того, як російські військові та найманці заявили, що захопили Кліщіївку, невеличке селище, що знаходить поблизу Бахмута в південному напрямку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про сильний удар по Путіну, який завдасть чергове ембарго від Європейського Союзу. З 5 листопада Європа припиняє купувати російські перероблені нафтопродукти, тобто бензин, гас та мазут. Як наслідок Путін втрачатиме щодня близько 120 млн євро.

Також "Коментарі" писали про те, що США відреагували на погрози експрезидента Росії. Дмитро Медведєв заявив, що Російська Федерація не програє війну та додав, що його країна може використати ядерну зброю і таким чином розпочати ядерну війну. Такі слова росіянин сказав у відповідь на слова Шольца, що Росія має програти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.spiegel.de/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини