Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Хто в зоні ризику: професії, які можуть стати непотрібними в найближчі 10 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто в зоні ризику: професії, які можуть стати непотрібними в найближчі 10 років

Експерт назвав три професії

28 грудня 2020, 21:50 comments1157
Поділіться публікацією:

Фахівці перерахували професії, які можуть виявитися менш затребуваними на наступні 10 років. Інформацією про це поділився президент сервісу з пошуку роботи SuperJob Олексій Захаров.

Хто в зоні ризику: професії, які можуть стати непотрібними в найближчі 10 років

Работа. Фото: golos.ua

Згідно зі словами експерта, в цей список потрапили бухгалтери, таксисти, водії-далекобійники, пишуть "Известия".

Це буде пов'язано з тим, що зараз відбувається масовий перехід на електронний документообіг, тому попит на бухгалтерів поступово буде знижуватися. Що стосується водіїв, то в найближчому майбутньому всі нові вантажні автомобілі, які будуть сходити з конвеєра, або вже зараз передбачають можливість переобладнання для безпілотної експлуатації, або така можливість всіма виробниками буде реалізована незабаром, сказав фахівець.

Також Захаров додав, що зовсім скоро в цій зоні ризику можуть опинитися представники і інших професій. Наприклад, викладачі іноземних мов. Пов'язано це буде з тим, що вивчення мови для більшості користувачів є чимось на зразок хобі, а одночасно з цим підвищується ефективність електронних сервісів для перекладу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, професії, які точно будуть затребуваними після карантину. Рік, що минає для всіх людей на планеті став повною несподіванкою, тому що пандемія коронавірусу змусила змиритися з новою реальністю і дотримуватися нових карантинних правил. Як би там не було, а рано чи пізно карантин все одно закінчиться, тому про подальші дії варто подумати вже зараз.

Багатьом компаніям довелося адаптуватися, а це значить, що з'явилися нові професії, які точно будуть актуальні в найближчому майбутньому. Давайте швидше дізнаємося, про які саме вакансії йдеться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

29 грудня 2020, 16:21

Строительство было и останется перспективной отраслью! Люди должны уметь мастерить руками ! https://opalubok.ru/

игорь

29 грудня 2020, 07:01

Бред,может и будут грузовики все равно будут ездить с оператором.Особенно,когда раздавят пару автобусов с людьми


Новини