Головна Новини Суспільство Війна з Росією Звільнення Залужного: Зеленський назвав головну причину, чому ухвалив таке рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Звільнення Залужного: Зеленський назвав головну причину, чому ухвалив таке рішення

Президент поставив завдання провести зміну менеджменту військового командування

23 лютого 2024, 07:35
Поділіться публікацією:

За звільненням головнокомандувача ВСУ генерала Валерія Залужного та ключового керівництва ВСУ стоїть бажання провести перезавантаження, перебудову та зміну менеджменту військового командування. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі "FoxNews" зробив президент Володимир Зеленський.

Звільнення Залужного: Зеленський назвав головну причину, чому ухвалив таке рішення

Володимир Зеленський та Валерій Залужний. Фото з відкритих джерел

Глава держави наголосив, що йдеться про зміну курсу наших дій, йдеться лише "про речі, які довго не змінювалися".

"Ми повинні бути швидше, це означає, ми повинні упускати всю бюрократію, яка у нас є. У нас немає іншого шансу. Ми повинні бути розумними, технологічно оснащеними та швидкими. Час – це гроші, а в нашому випадку це не гроші, а життя людей", – зазначив президент.

У Зеленського також запитали про нагороду Героя України для Залужного і чи означає це, що генерал і надалі підтримуватиме політику президента чи, можливо, він піде в опозицію. На це Володимир Зеленський відповів, що це вибір Залужного.

"Він захищав нашу націю та нашу країну. Я надав йому титул Героя України, тому що я дуже вдячний йому за це", – сказав Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що свідчить відставка головного комітету ЗСУ генерала Валерія Залужного, а також реакція на це як всередині України, так і за її межами? Як ситуація з переосмисленням стратегії у війні, переформатування команди Зеленського може розвиватися далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Зеленський ризикує помилитися: The Economist спрогнозував, чим обернеться звільнення Валерія Залужного.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

23 лютого 2024, 17:37

"Ми повинні бути швидше, це означає, ми повинні упускати всю бюрократію, яка у нас є. У нас немає іншого шансу. Ми повинні бути розумними, технологічно оснащеними та швидкими. Час – це гроші, а в нашому випадку це не гроші, а життя людей" - золотые слова, вова . Жаль только , что они с действиями так сильно расходятся.


Новини