Головна Новини Суспільство Війна з Росією Звільнення Херсона: Валерій Залужний зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Звільнення Херсона: Валерій Залужний зробив заяву

Валерій Залужний подякував українським військовим за виконану роботу зі звільнення Херсона

14 листопада 2022, 15:52 comments2818
Поділіться публікацією:

Активну фазу операції з деокупації Херсона було розпочато ще у вересні. Як передає видання "Коментарі", про це у телеграм заявив головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

Звільнення Херсона: Валерій Залужний зробив заяву

Валерій Залужний. Фото: Getty Images

"Дякую підрозділам Сил оборони за надзусилля зі звільнення Херсона! Операція тривала з початку вересня і закінчилася нашим успіхом. Проте вона має свою ціну. Вічна пам'ять полеглим побратимам та сестрам", — написав Валерій Залужний.

Головнокомандувач ЗСУ також опублікував у себе фото, де українські військові з дітьми. Залужний зазначив, що українські захисники добре мотивовані, бо знають за когось і для чого воюють.

Нагадаємо, сьогодні звільнений Херсон відвідав президент України Володимир Зеленський. Візит українського лідера до звільненого обласного центру Херсонщини став несподіванкою не лише для місцевих мешканців, а й для окупантів. Так у Кремлі відмовилися будь-що коментувати візит Зеленського до Херсона, уточнивши лише, що вважають це місто територією Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні затягується : чого чекати у найближчому майбутньому – чи вщухнуть бойові дії з наближенням зими. Експерти розібрали ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю.

Також видання "Коментарі" повідомляло – під час свого традиційного звернення до українців президент України Володимир Зеленський, серед іншого, зазначив, що ми вже відчуваємо, як наближається перемога України, і все завдяки єдності, яку показує український народ та міжнародна спільнота. У районі Херсона, за його словами, продовжується затримання російських військових та найманців, яких РФ покинула на українських територіях. Задокументовано понад 400 військових злочинів. Також глава держави заявив, що бої на Донеччині – такі ж інтенсивні, як і в попередні дні. Рівень російських атак не знижується. Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) запевняють, що російська армія, зазнавши серйозної поразки на Херсонському напрямку, намагатиметься "відігратися" на Донбасі. Про що говорить те, що відбувається? Як події у російсько-українській війні можуть розвиватися далі? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/CinCAFU/310

Новини