Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зустрічі у форматі «Рамштайн» є надважливими не лише для України - Маляр
commentss НОВИНИ Всі новини

Зустрічі у форматі «Рамштайн» є надважливими не лише для України - Маляр

Допомога партнерів критично важлива. Світ починає розуміти, що зупинити Росію ми можемо тільки разом

19 квітня 2023, 22:22
Поділіться публікацією:

Про це під час прямого ефіру телемарафону "Єдині новини" зазначила заступник Міністра оборони України Ганна Маляр, пишуть "Коментарі".

Зустрічі у форматі «Рамштайн» є надважливими не лише для України - Маляр

Перед «Рамштайном» Ганна Маляр нагадала чому такі зустрічі важливі для всього світу

"Давайте будемо реалістами, Росія — це сильний ворог. З точки зору кількості бійців, озброєння окупанти нас переважають. В нас теж є свої переваги, інакше ми б стільки не протрималися. Це професійність наших військових, це мотивація, адже ми ведемо справедливу війну і захищаємо свою землю. У нас вибору немає, ми змушені оборонятися і це додає нам сили", — сказала Маляр.

Також додала, що крім цього, ЗСУ сприяє допомога від наших партнерів.

"Але давайте будемо відвертими — світ не був готовий до такої затяжної і такої інтенсивної у використанні зброї війни. Росія ж 30 років готувалася до цього, тож вийти на паритет по озброєнню досить складно. І в Бахмуті ми бачимо, як росіяни застосовують усі свої засоби для потужного наступу. Який ми стримуємо вже восьмий місяць", — підкреслила Ганна Маляр.

Заступниця Міністра оборони України наголосила, що допомога партнерів надзвичайно, навіть критично, важлива для нас. Світ починає розуміти, що зупинити Росію ми можемо тільки разом. І це потрібно зробити, адже Росія не зупиниться на кордонах України.

"Якщо ми, не дай Боже, не зупинимо їх тут, вони просто рушать далі. Тому такі заходи, як зустріч Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн", є надзвичайно важливими не тільки для нас", — повідомила Ганна Маляр.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що не тільки Німеччина. Ще дві країни доставили системи ППО Patriot в Україну.

Як писали "Коментарі", у російських окупантів абсолютно немає панацеї до нового виду зброї, яким користується ЗСУ. Переносний протитанковий ракетний комплекс (ПТРК) Javelin (“Джавелін”) і переносний зенітно-ракетний комплекс (ПЗРК) Stinger (“Стінгер”), показали себе на фронті в боях проти російських окупантів із найкращих позицій.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що під час війни з тюрем Росії зникло 17 тисяч ув'язнених. Недорахувалися ув’язнених в 35 регіонах Російської Федерації.

Читайте також на сайті "Коментарі" – ЗСУ тепер має чим вражати балістичні ракети, — Резніков.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини