Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чому армія РФ безсила проти Javelin і Stinger пояснив експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому армія РФ безсила проти Javelin і Stinger пояснив експерт

ЗСУ вправно застосовують ПТРК “Джавелін” і ПЗРК «Стінгер»

19 квітня 2023, 19:19 comments1015
Поділіться публікацією:

У російських окупантів абсолютно немає панацеї до нового виду зброї, яким користується ЗСУ. Переносний протитанковий ракетний комплекс (ПТРК) Javelin (“Джавелін”) і переносний зенітно-ракетний комплекс (ПЗРК) Stinger (“Стінгер”), показали себе на фронті в боях проти російських окупантів із найкращих позицій. Про це в ефірі телеканалу FREEДОМ розповів військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко, пишуть "Коментарі".

Чому армія РФ безсила проти Javelin і Stinger пояснив експерт

Окупанти не мають змоги протистояти Javelin і Stinger

Так він прокоментував інформацію, що нещодавно Пентагон виділив $215 млн на прискорення постачання Javelin і Stinger, і ракет GMLRS Україні. Гроші підуть на модернізацію виробництва цього озброєння.

“Проти ПТРК Javelin, наприклад, абсолютно немає панацеї у російських окупантів. Розміщення навіть динамічного захисту на башті танків не рятує, або “курятників”, як ще їх називають мангали — це протикумулятивна решітка на башті танка. Але взагалі це якийсь сюр, оскільки наведення самого по собі ПТКРа від “Джавеліна” здійснюється аж ніяк не за проєкцією вежі, а на об’єкти, які найбільш тепловипромінюють, наводяться. Наприклад, на сам ствол після пострілу, або на моторний відсік тощо. Але не на саму вежу. Загалом, уже безглуздо абсолютно. А з огляду на властивості підриву, так тим більше”, — сказав Коваленко.

Оглядач зазначив, що комплекси, які перебувають на озброєнні української армії -“Джавеліни” відмінно себе проявили, “Стінгери” — аналогічно.

“За певного професійного підходу до їхнього застосування навіть умовно найсучасніші російські ударні вертольоти К-52 були досить уразливими для ураження цих засобів, коли перебували саме в зоні ураження, і за правильного професійного, з певним досвідом, коли розрахунок застосовував ці ПЗРК. У К-52 не було практично варіанту, щоб піти від нього”, — додав Олександр Коваленко.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що окупанти застосовують в Україні сирійську тактику, стираючи усе навколо з лиця землі. А днями Президент провів засідання Ставки, де обговорили забезпечення ЗСУ озброєнням та ситуацію на передовій, — головні теми засідання

Як писали "Коментарі", Збройні Сили України беруть участь у наймасовіших більш ніж за 25 років національних навчаннях Збройних Сил Королівства Швеція.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що Путін задумав дві війни. За даними данської контррозвідки, Росія веде й "закулісну" війну — планує диверсії у Північному морі на випадок повномасштабного конфлікту із Заходом.

Читайте також на сайті "Коментарі" – рашистські пропагандисти в істериці: що їх лякає.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

хххххх

19 квітня 2023, 18:39

Не хватает секса или отношений? Красивые и не очень, свободные и замужные все они ищут мужчин. Здесь легко найти девушку, любовницу или телку на ночь, не упусти свой шанс----- https://urlis.net/club


Новини