Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що таке сирійська тактика, яку рашисти застосовують в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Що таке сирійська тактика, яку рашисти застосовують в Україні

Стираючи усе навколо з лиця землі, окупантам вдається потрохи просуватися на Донеччині

19 квітня 2023, 16:45
Поділіться публікацією:

Ворожий наступ триває на чотирьох основних напрямках — Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Лиманському. Також були спроби противника рухатися на Куп’янському напрямку, які розбились об стійкість наших військ. Про це в Телеефірі марафону "Єдині новини" розповіла  заступник Міністра оборони України Ганна Маляр, пишуть "Коментарі".

Що таке сирійська тактика, яку рашисти застосовують в Україні

Росіяни вдаються до сирійської тактики у Бахмуті

Вона також повідомила, що Збройні Сили України досить успішно діють на трьох напрямках — Авдіївському, Мар’їнському та Лиманському. І хоча там тривають досить запеклі бої, ворог просуватися на цих напрямках не може.

"Що стосується Бахмута, то варто зазначити, що ворог кинув усі сили на захоплення цього міста. Противник зосередив тут усі свої професійні підрозділи, зокрема, вагнерівців, спецпризначенців, десантників, сюди перекидається і зброя, і техніка. Для них перемога тут уже важлива не тільки з військової, а й з політичної точки зору, адже усі зусилля пропаганди вони кинули на тему Бахмута. Для того, щоб їх стримувати, ми теж повинні там концентрувати велику кількість зусиль", — зазначила Ганна Маляр.

Заступник Міністра оборони України також повідомила, що окупанти програють нашим військам у вуличних боях. Тому росіяни вдались до своєї перевіреної сирійської тактики, фактично стираючи з обличчя землі будівлі й споруди міста. У такій ситуації дуже складно утримувати позиції. Тому на певних ділянках, на жаль, є незначне просування ворога.

"Оборона Бахмута триває уже вісім місяців, і там наші Збройні Сили не дають противнику просуватися вглиб наших територій. Для росіян це, мабуть, одна з найдорожчих операцій, тому що на неї вже витрачено велику кількість зброї і техніки, окупанти там несуть величезні втрати. У нас же, завдяки професійній роботі командування та ефективному плануванню, втрати мінімальні як для такого виду боїв. Тож знищення ворога там — це величезна і дуже важлива робота наших Збройних Сил", — підсумувала Ганна Маляр.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що днями Президент провів засідання Ставки, де обговорили забезпечення ЗСУ озброєнням та ситуацію на передовій, — головні теми засідання

Як писали "Коментарі", Збройні Сили України беруть участь у наймасовіших більш ніж за 25 років національних навчаннях Збройних Сил Королівства Швеція.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що Путін задумав дві війниЗа даними данської контррозвідки, Росія веде й "закулісну" війну - планує диверсії у Північному морі на випадок повномасштабного конфлікту із Заходом.

Читайте також на сайті "Коментарі" – рашистські пропагандисти в істериці: що їх лякає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини