Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін задумав дві війни, - Піонтковський
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін задумав дві війни, - Піонтковський

Кремлівський вождь прорахувався і бореться тепер за власне політичне життя

18 квітня 2023, 23:35 comments4101
Поділіться публікацією:

Невдача і прорахунки Володимира Путіна у нападі на Україну змушує його шукати виправдань. Про це в Телеефірі сказав публіцист, політичний діяч Андрій Піонтковський, пишуть "Коментарі".

Путін задумав дві війни, - Піонтковський

Російський президент Володимир Путін хотів одразу дві війни

“Треба розрізняти дві війни, які задумав Путін. Україна — це був елемент його стратегії. Основна війна, він це вже пояснював у листопаді, ведеться з НАТО. Його план був, і це прогнозувала американська розвідка, що Київ впаде за тиждень. Після цього в ареолі цієї перемоги Путін з’явився б на кордонах Балтії та Польщі, розмахуючи своєю ядерною бомбою, і повторив би вже більш переконливий заклик: збирайте манатки та забирайтеся”, — вважає він.

Піонтковський висловив побоювання, що в тому стані, в якому Захід перебував рік тому, він міг би піддатися ядерному шантажу Кремля.

“Путін був за крок від свого грандіозного успіху, але героїчний опір України зламав цей сценарій. За цей рік Захід повернувся до свого колишнього стану. Україна за комір витягнула Захід, який пішов на пенсію, у світову історію”, — заявив публіцист.

На його думку, сьогодні Путін веде іншу війну, намагаючись утриматися на захоплених територіях України та продати це своєму народу як почесну нічию.

“Зараз Путін бореться за своє життя, тому що визнати публічно поразку — це означає політична смерть, а в російських умовах — це і фізична смерть”, — пояснив Піонтковський свою точку зору.

Нагадаємо, "Коментарі" писали як штатні російські пропагандисти взялися активно поширювати відео з нібито поїздки російського диктатора Володимира Путіна в Україну — на окуповану територію Херсонської та Луганської областей. Але все-таки є в цьому хвастощі і ложка дьогтю — Кремль осоромився з відео вояжу диктатора.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що прем’єрка Литви Інгріда Шимоніте вважає, що візит президента Росії на тимчасово окуповані території України можна пояснити його бажанням бути схожим на Володимира Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxx

19 квітня 2023, 08:35

Не хватает секса или отношений? Красивые и не очень, свободные и замужные все они ищут мужчин. Здесь легко найти девушку, любовницу или телку на ночь, не упусти свой шанс----- https://urlis.net/club


Новини