Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін хоче бути схожим на Зеленського – Шимоніте
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін хоче бути схожим на Зеленського – Шимоніте

На думку лідерки Литви російський диктатор відвідав окуповані території України, щоб бути схожим на Володимира Зеленського.

18 квітня 2023, 16:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем`єрка Литви Інгріда Шимоніте вважає, що візит президента Росії на тимчасово окуповані території України можна пояснити його бажанням бути схожим на Володимира Зеленського. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Delfi.

Путін хоче бути схожим на Зеленського – Шимоніте

Путін хоче бути як Зеленський. Фото з відкритих джерел

За словами лідерки Литви своїм приїздом на незаконно окуповані території російський диктатор прагне "надихнути" невмотивовану армію Російської Федерації, яка зазнає поразок в Україні та немає значних успіхів впродовж тривалого періоду війни.

"Мені здається, що тут є певна спроба показати, що Володимир Путін принаймні дещо такий же як Володимир Зеленський, який йде на передову та зустрічається з солдатами поблизу лінії зіткнення, демонструючи тим самим підтримку своїм солдатам і простим людям України, які воюють у цій війні", – сказала Інгріда Шимоніте.

Прем`єрка Литви зауважила, що через агресивну російську пропаганду, складно довести, чи насправді російський диктатор відвідав Херсон та Луганськ. За її словами "Володимир Путін більше сидить у бункері", тому важко розуміти "наскільки він знайомий з реальністю". Окрім того, Шимоніте згадала, що нібито приїзд Путіна до Маріуполя також викликав багато питань, чи відбувся він насправді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Москві відкрили білоруський аналог магазинів шведської компанії IKEA, який назвали Swed House. Росіяни не в захваті від нового бренду.

Також "Коментарі" писали, що в Україні велика повінь через дощі, проте російська пропаганда знайшла абсурдне пояснення природному явищу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

18 квітня 2023, 15:47

Показуха з усіх сторін!!! Україні треба реально більше зброї, а не пуста показуха!!! Правду не сховаешь коли живою силою Українцями перекривають недостаточу озброєння, розвід данних це умисний геноцид!!!


Новини