Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зупинка на кордонах 1991 року буде великою помилкою: Ющенко пояснив, якою має бути повна перемога над Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Зупинка на кордонах 1991 року буде великою помилкою: Ющенко пояснив, якою має бути повна перемога над Росією

Ющенко вважає помилкою, якщо Україна зупиниться на кордонах 1991 року у війні проти Росії.

25 серпня 2024, 11:08 comments12484
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Колишній президент України Віктор Ющенко вважає, що в політичному плані українська перемога у війні проти Росії не закінчується на кордонах 1991 року. За словами Ющенка, Україна та світ мають домагатись зупинити існування режиму Путіна.

Зупинка на кордонах 1991 року буде великою помилкою: Ющенко пояснив, якою має бути повна перемога над Росією

Колишній президент України Віктор Ющенко. Фото з відкритих джерел

Віктор Ющенко в інтерв’ю "Еспресо" розповів про необхідність повалення режиму Путіна в Росії, як один з форматів перемоги у війні. 

"Якщо ми залишаємо зло під назвою "Путін", а з ним разом і путінську фашистську Росію, де Путіна енергетично живлять 145 мільйонів маленьких йому подібних, — це початок джерела путінізму, це благословення, яке вони дають. Так, якщо ми зупинимось на Хуторі-Михайлівський, — це буде велика помилка", — вважає Ющенко.

Колишній президент наголошує, що Україна не має у фізичному плані йти на Кубань, Таганрог, Білгород та інші території, де була багатовічна присутність українців. За його словами, насамперед йде мова про політичний тиск.

Ющенко наголошує, що Європа та світ мають сформувати визначення закінчення війни у якому не має бути присутній Путін у переговорному процесі, адже це буде першою ознакою поразки. 

"Перед світом наразі постає велика задача — правильно сформувати дефініції виходу із війни, яку приніс Путін. Я лише одне хочу підкреслити, щоб не породжувати якісь упереджувальні дискусії: наявність Путіна на будь-якій конференції, наявність потреби путінського підпису від імені тюрми народів не дає відповідь нашої перемоги", — сказав Ющенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ющенко розповів, хто створив російського диктатора Володимира Путіна та платив йому мільярд доларів на добу. 

Також "Коментарі" писали про Лукашенко розкрив настрої російського диктатора, адже "Путін вже благає про перемовини".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини