Головна Новини Суспільство події Ющенко розповів, хто створив Путіна і платив йому мільярд доларів на добу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ющенко розповів, хто створив Путіна і платив йому мільярд доларів на добу

Віктор Ющенко вважає російського диктатора Володимира Путіна "дурною людиною", яка створила проєкт знищення Росії.

25 серпня 2024, 09:47 comments12792
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Колишній президент України Віктор Ющенко переконаний, що Захід причетний до формування російського диктатора Володимира Путіна та його нинішньої політики, зокрема щодо України. Ющенко пояснює свою позицію тим, що Європа продовжувала купувати російські ресурси після створення режиму Путіна у РФ.

Ющенко розповів, хто створив Путіна і платив йому мільярд доларів на добу

Колишній президент України Віктор Ющенко. Фото з відкритих джерел

Віктор Ющенко під час інтерв'ю для видання "Еспресо" розповів про вплив Заходу на формування Путіна та його політики. За словами колишнього президента України, Європа останні роки "бездумно платила Путіну мільярд доларів на добу", чим порушила усі національні та європейські норми щодо енергетичних квот.

"Якщо подумати й дати відповідь по совісті, Путіна, такого, як сьогодні знає світ, насправді виховала західна політика. Путінізація, яку прийняла Європа, — це продукт останніх 15 — 17 років… Один мільярд на добу — це, звичайно, те, що привело Путіна до шизофренії, нерозсудливості, втрати останніх частин розуму. По суті на світ з’являється версія фашизму 21-го сторіччя", — сказав Ющенко.

Віктор Ющенко наголосив, що не вважає російського диктатора розумним, адже той створив проєкт, який може знищити Росію.

"Я думаю, що він дурна людина. Розумна людина не може так вчиняти у цих обставинах, до яких він довів країну. Я думаю, що за 25 років він породив найнеуспішніший проєкт для Росії — як знищити цю країну", — сказав Ющенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Віктор Ющенко вважає проблему України не лише в Путіні. За його словами, населення Росії – це маленькі Путіни.

Також "Коментарі" писали про заяву польського генерала, який назвав соромом Путіна та ганьбою Росії наступ України на Курську область.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини