Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сором для Путіна: ганьба Росії у цій війні не має собі рівних
commentss НОВИНИ Всі новини

Сором для Путіна: ганьба Росії у цій війні не має собі рівних

Генерал Польщі Вальдемар Скшипчак прокоментував бої в Курській області, вказавши, що твориться ганьба для Росії, якої світ ще не бачив.

22 серпня 2024, 08:17 comments1401
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Українська військова операція у Курській області – це продумана і хороша стратегія, яка повністю дискредитує Росію, вважає польський генерал та командувач сухопутних військ Польщі 2006-2009 років Вальдемар Скшипчак. 

Сором для Путіна: ганьба Росії у цій війні не має собі рівних

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Вальдемар Скшипчак в інтерв’ю виданню Fakt прокоментував дії української армії в Курській області. За його словами, Путін вже зганьбився, коли українські сили прорвали кордон, однак, чим довше Україна буде контролювати російські території, тим більше негативу падатиме на фігуру російського диктатора.

"Ця буферна зона може бути навіть тимчасовою. Вона не обов’язково має бути постійною, багаторічною. Але це змусить росіян зосередити свої зусилля на цьому напрямку, тому що вони не можуть собі дозволити існування такої зони на власній території. Якщо це дійсно станеться, це лише дискредитує Путіна та його команду", — вважає польський генерал.

Скшипчак вважає, що Україна своїми діями надіслала потужне повідомлення для світу: "Путін не може впоратися з тим, що відбувається в Курській області". Російський диктатор сам це допустив та не може виправити ситуацію.

"У них немає ні сил, ні влади, ні уявлення, як з цим боротися. Тож вони відкривають двері та дають можливості українцям. Це ненавмисний жест Путіна в бік Зеленського. І це сором для Путіна, абсолютна поразка, я б навіть сказав, історична, подібної не було в сучасній історії Росії", – каже Скшипчак.

За його словами, лише Зеленський та командири відповідають за результат на полі бою, тому вони прийняли правильне рішення, що не попереджали країни НАТО чи інших своїх союзників щодо планів на Курську область. Крім того, польський генерал вказує, що українці й далі продовжують активні дії на території Росії, які кожен раз є ляпасом для Путіна.

"Це продумана і хороша стратегія, яка повністю дискредитує Росію. Українці руйнують мости, знищують російські війська на плацдармах біля річок і не дають росіянам підтримати війська, які воюють у Курській області. Повторюю, це дуже продумана стратегія. На наших очах твориться ганьба, якої світ ще не бачив. Нинішня ганьба Росії у цій війні не має собі рівних", — підсумував Скшипчак.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американець розповів про ставлення росіян до Путіна у Курській області.

Також "Коментарі" писали про наказ Путіна для російських військ щодо Курської області. За скільки часу армія РФ має звільнити свої території.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини