Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ющенко: «росіяни – це маленькі путіни»
commentss НОВИНИ Всі новини

Ющенко: «росіяни – це маленькі путіни»

Третій президент України Віктор Ющенко вважає, що наша проблема не лише в Путіні.

15 жовтня 2023, 15:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Колишній президент України Віктор Ющенко заявив, що проблема українців не лише в Путіні, а і в 140 млн росіян. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Ющенка для Youtube-каналу "Наше Chicago".

Ющенко: «росіяни – це маленькі путіни»

Ющенко вважає, що проблема України не лише в Путіні. Фото: скриншот з відео

Ведучий Василь Третяк під час розмови з Віктором Ющенком нагадав статистику "Левада-центру" щодо підтримки росіянами так званої "спеціальної військової операції". Згідно з цим опитуванням 53% росіян підтримують війну в Україні. Третяк запитав у Ющенка, що сталось з росіянами.

"У моєму розуміння населення Росії – це маленькі путіни. Коли ми говоримо, яка наша проблема? Наша проблема не тільки в Путіні і його ідеології, а й не менш важким питанням є і ті 140 млн росіян", — говорить Ющенко.

Колишній президент України навів історичну паралель між Росією та Німеччиною після капітуляції у Другій світовій війні, яка опинилась під контролем Заходу.

"Чому в тій зоні в 45-му році не було виборів? А в 46-47-му чого не було? Тому що всі розуміли, якщо 46-47-му провести вибори там, то переможе Гітлер. Те саме в Росії", — вважає Ющенко.

За його словами, те "зомбування, яке є в Росії" буде працювати не до біологічної смерті, а воно буде "передаватись через слово ще цілому поколінню". Ющенко говорить, "що ця хвороба не лікується ножем" або новим правителем у Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Росії Володимир Путін пояснив різницю між Сі Цзіньпіном та іншими світовими лідерами.

Також "Коментарі" писали про Путіна, який назвав головну причину війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

15 жовтня 2023, 15:07

Губка Ющенко це ще один доказ того що Україна ніколи не змириться з існуванням Росії. А його висновки достойні розуму Зе Данилова Медведева. Зараз їх мізки швидко розмножуються і знаходять домівки в головах корумпованих малоправославних.


Новини