Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Путін вже благає про перемовини": Лукашенко розкрив настрої російського диктатора
commentss НОВИНИ Всі новини

"Путін вже благає про перемовини": Лукашенко розкрив настрої російського диктатора

Олександр Лукашен виказав настрій Путіна щодо мирних переговорів з Україною, вважає український лейтенант Андрій Коваленко.

18 серпня 2024, 13:55 comments3264
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Олександр Лукашенко закликав Україну сісти за стіл переговорів, щоб почати процес закінчення війни з Росією. За словами керівника Центру протидії дезінформації РНБО Андрія Коваленка, такі заяви Лукашенка свідчать про "благання Путіна до переговорів".

"Путін вже благає про перемовини": Лукашенко розкрив настрої російського диктатора

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Керівника Центру протидії дезінформації Андрій Ковалено проаналізував інтерв’ю білоруського диктатора Олександра Лукашенка щодо війни в Україні та його заяв про необхідність мирних переговорів.

"Якщо перекладати все, що сказав Лукашенко на людську мову — це сигнал, що Путін вже благає про перемовини. Бо в довгу промову Лукашенка закладено, що "мета СВО вже досягнута"", — вважає Коваленко.

В інтерв’ю російським пропагандистським ЗМІ Олександр Лукашенко закликав до мирних переговорів між Україною та Росію. За його словами, основою таких переговорів можуть стати ідеї, які прозвучали в Стамбулі у березні 2022 року.

"Якщо сісти за стіл переговорів, одразу питання: з чого почати? Він (Путін) правильно, від землі, розумно запропонував — почнімо з того, на чому закінчили в Стамбулі. Давайте розгорнемо цей зошит, де підписалися, фактично парафували переговорники, керівники з вашого боку. Так, на землі змінилася ситуація, але з цього можна почати. Почати обговорювати", — сказав Лукашенко.

Також Лукашенко вважає, що цілі війни Росії в Україні нібито досягнуто, зокрема денацифікації, бо "нема там уже цих нациків". Далі білоруський диктатор пригрозив, що подібні ситуація, як військова операція в Курській області буде посилювати ескалацію, яка призведе до "знищення України".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в цьому ж таки інтерв'ю Лукашенко заявив про радість України від того, що Росія застосувала б ядерну зброю. Також білоруський диктатор розповів про своє пророцтво про Росію, яке збулось, хоч самі росіяни насміхались з його слів.

Також "Коментарі" писали, що Путін змінив позицію щодо мирних переговорів з Україною та відмовляється від свого ультиматуму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини