Головна Новини Суспільство Війна з Росією Божевілля білоруського диктатора: Лукашенко заявив, що Україна зрадіє від ядерного удару Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Божевілля білоруського диктатора: Лукашенко заявив, що Україна зрадіє від ядерного удару Росії

Лукашенко звинуватив Україну у ядерних провокаціях через бої в Курській області. За його словами, це хитрий план України, щоб Росія застосувала ядерну зброю та втратила союзників.

18 серпня 2024, 12:35 comments2428
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко вважає, що українська військова операція в Курській області може бути спробою України нібито спровокувати Росію використати ядерну зброю. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Божевілля білоруського диктатора: Лукашенко заявив, що Україна зрадіє від ядерного удару Росії

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко. Фото з відкритих джерел

Олександр Лукашенко в інтерв'ю російському пропагандистському телеканалу "Россия" заявив, що Україна зрадіє, якщо Росія чи Білорусі застосує ядерну зброю для удару по українській території. За словами білоруського диктатора, саме через такі дії Україна проводить військову операцію в Курській області, як спосіб провокації РФ.

"Небезпека полягає в тому, що ця подібна ескалація з боку України — спроба штовхнути Росію на асиметричні дії. Припустимо, застосування ядерної зброї. Знаю точно, що в Україні були б дуже раді, якби Росія чи ми застосували там тактичну ядерну зброю. Це було б щастя", — сказав Лукашенко.

Білоруський диктатор вважає, що це хитрий план України, який полягає в тому, щоб Білорусь та Росія залишилась без союзників. 

За його словами, попри вдалі дії України, Росія "знесе" українські сили в Курській області. Також білоруський диктатор повторив наративи російської пропаганди заявивши, що Україна сформувала велике угрупування для наступу в Курській області з залученням іноземних військ, зокрема поляків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Лукашенко пригрозив Україні після боїв у Курській області.

Також "Коментарі" писали про заяву Лукашенка, який пригадав про своє пророцтво щодо майбутнього Росії та Білорусі. За його словами, воно збулось, попри те, що білоруського диктатора тривалий час критикували за його слова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини