Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ звільнять правобережжя Херсонської області: у США назвали терміни
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ звільнять правобережжя Херсонської області: у США назвали терміни

В ISW вважають, що ЗСУ, ймовірно, візьмуть під контроль правобережжя Херсонщини до кінця року

25 жовтня 2022, 11:07 comments1462
Поділіться публікацією:

Все йде до того, що українській армії незабаром вдасться вибити російських солдатів із правобережжя Херсонської області. Це може статися вже до кінця цього року. Як повідомляє видання "Коментарі", таким прогнозом поділилися аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW).

ЗСУ звільнять правобережжя Херсонської області: у США назвали терміни

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

"Позиція росіян у верхній частині Херсонщини, мабуть, є нестійкою; та українські сили, ймовірно, захоплять верхню частину Херсонської області до кінця 2022 року", – йдеться у оновленому звіті ISW.

При цьому американські експерти вважають, що російські військові не відходитимуть і складатимуть Херсон. Вони готуються до боїв за місто. Росіяни лише частково відступають із правобережної частини Херсонської області. У той же час в ISW, посилаючись на повідомлення російських воєнків, припускають, що російське керівництво може ухвалити рішення про те, щоб залишити Херсон і таким чином зберегти особу, уникнувши ще більшої поразки.                                          

Експерти вважають, що для Росії у цьому питанні є ще одна велика проблема – російські військові не підготували інформаційний простір для військової поразки у Херсонській області та більшості росіян такий крок російської армії, як відступ може бути незрозумілим.

Читайте також на порталі "Коментарі" – допоможуть захиститися від безпілотників та ракет: стало відомо, яку зброю США можуть поставити Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни розповіли, чому Росія різко скоротила удари по Україні іранськими дронами та ракетами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини