Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ звільнили ще один населений пункт на Херсонщині (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ звільнили ще один населений пункт на Херсонщині (ВІДЕО)

ЗСУ звільнили Іванівку на Херсонщині

11 липня 2022, 09:28
Поділіться публікацією:

Українські захисники повністю вибили російських окупантів із села Іванівка на Херсонщині. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляється на офіційній сторінці 60-ї окремої піхотної бригади у Facebook.

ЗСУ звільнили ще один населений пункт на Херсонщині (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що українським військовим удалося встановити повний контроль над черговим населеним пунктом. Тепер в українській Іванівці залишилася лише розбита військова техніка супротивника. Самі ж окупанти були ліквідовані, взяті в полон або вибиті з населеного пункту.

Наразі українські захисники, після того, як село було повністю зачищене від загарбників, встановлюють комунікацію з місцевим населенням, надають людям. Які були весь цей час в окупації, усю необхідну допомогу.                                                    

Зазначимо, раніше українська влада неодноразово зверталася до жителів південних областей України, які сьогодні перебувають в окупації із закликом виїхати з цих територій, оскільки незабаром можуть розпочати запеклі бої з окупантами.

Жителям окупованої Херсонщини слід виїхати з області, а хто не може – готуватися до бойових дій, шукати укриття, воду та їжу, заявив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олексій Резніков підтвердив інформацію про те, що від глави української держави Міноборони України отримало наказ – звільнити від загарбників прибережні райони на півдні.

Також видання "Коментарі" повідомляло — на півдні знищено чотири ворожі склади – багато загиблих окупантів: стали відомі подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини