ЗСУ звільнили ще два населені пункти - подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

Збройні сили України продовжують звільняти територію країни від окупантів. Про це повідомив на брифінгу заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов.

Сьогодні (4 серпня) під час брифінгу Олексій Громов повідомив, що ЗСУ звільнили ще два населені пункти, а саме село Дмитрівка в Ізюмському районі Харківської області та Мазанівка, що на Донеччині.

"Протягом тижня наші війська покращили тактичне становище і просунулися в глибину оборони противника в районах населених пунктів Мазанівка, Бражківка, Сулігівка, Дмитрівка. Звільнили два населені пункти: Мазанівка та Дмитрівка", - сказав Громов.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Резніков різко відреагував на звіт Amnesty International про порушення законів війни Україною. У Amnesty International звинуватили Україну у порушенні законів війни.

Читайте також про те, що " Сто людей зайшли – всіх убили ": окупанти скаржаться на великі втрати та дії свого командування (ВІДЕО). ГУР МО перехопило розмову окупантів, де вони обговорювали ситуацію на фронті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Оленівка №2 : росіяни повідомили про новий обстріл колонії з українськими військовополоненими. Кремлівські пропагандисти звинуватили в атаці ЗСУ, але ситуація може виявитися, як у випадку з терактом у Оленівці.

Також "Коментарі" інформували про те, що Російські пропагандисти знову зганьбилися, знявши живий "труп" у Донецьку (ВІДЕО). Знімальна група пропагандистів готує до зйомки живих людей, щоб, мабуть, видати їх за трупи.