Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знищили ворожий зенітно-ракетний комплекс "Оса" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили ворожий зенітно-ракетний комплекс "Оса" (ВІДЕО)

Українські воїни виклали у відкритий доступ відео, як горить російська військова техніка

13 лютого 2023, 17:02
Поділіться публікацією:

Як окупанти не намагалися сховати зенітно-ракетного комплексу "Оса", українські військові виявили позицію ворожого та знищили його.

ЗСУ знищили ворожий зенітно-ракетний комплекс "Оса" (ВІДЕО)

Зенітно-ракетний комплекс "Оса". Фото: з відкритих джерел

"Був ЗРК "Оса", — йдеться у повідомленні.

На відео можна побачити, як окупанти сховали свій зенітно-ракетний комплекс, проте українські бійці виявили його. ЗСУ завдали удару по ньому, після чого він загорівся.

Нагадаємо, що ЗСУ знищили непереможний російський БМПТ Термінатор. Фото, як українські захисники знищують російську техніку, виклали в мережу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава МЗС України Дмитро Кулеба анонсував 23 та 24 лютого, у річницю російського широкомасштабного вторгнення, серйозні удари по РФ, які агресор запам'ятає. За його словами, буде багато важливих політичних сигналів, рішення щодо санкцій, зброї, символи єдності – на всіх рівнях. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" цю заяву та поділилися очікуваннями в ракурсі передбачуваних ударів по країні-агресору.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Кремль докладає величезних зусиль, щоб зупинити передачу західних далекобійних ракет та танків Україні. Зокрема, поширює наратив, що нове озброєння становитиме загрозу безпеці РФ, повідомляє Інститут вивчення війни (ISW). Тим часом уже 14 лютого відбудеться нове засідання союзників України у форматі "Рамштайн". Які очікування від цієї – вже дев'ятої – зустрічі такого рівня? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – у Кремлі переживають через передачу Україні танків та ракет: подробиці Інституту вивчення війни (ISW).





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини